….já ty heho povídání sleduje a když je vytížen nevhodnou reakcí svých posluchačů je opravdu hodně sprostý….jinak jeho posluchači/posluchačky jsou psy opravdu nepolíbeni…pořádá I víkendový a sledující i účastníků má opravdu dost….
Psi v médiích
….nepředělá, pořád ji cituje a vnucuje….údajně plánuje druhý díl….
Děcka, to máte tolik času sledovat ta videa, i když víte, že je to člověk, od kterého byste si nikdy nenechali radit?
Ano, zlo je třeba potírat !
….ano…protože musím být v obraze co zas vymyslel za číčoviny….teď např. radil jak na dělobuchy….takže můžu počítat s tím, že pokud se jeho nový pes bude bát, bude ho ostřelovat v blízkosti našeho domu tudíž i mého psa….prostě chci být v obraze….
Já ho nesleduju, jen jsem na jeho stránky nedávno koukla a zkusila jsem nějaké dotazy ohledně té klece a individuálního přístupu, marná snaha, nemá to smysl, je to takový jednodušší člověk prostě. 🙂
Ten pán je asi šiblej? Normál na něj zavolat měšťáky, až začne něco takovýho praktikovat. A Kelišovi dát nějaký calming, jestli je na tohle citlivka. Eeech, ona se vlastně ta debilní doba petard blíží…
…..no zatím to radil jedné z tazatelek….doufám, že jeho pes tu reakci mít nebude…