.
Psi v médiích
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-vrhla-se-do-naruce-sve-panicky-amalka-ceska-fenka-ztracena-na-parizskem-letisti-se-nasla-40499148#dop_ab_variant=1397150&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Aspoň jedna dobrá zpráva 😃
Lidi jsou fakt ♦️.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muz-na-taborsku-vystrelil-na-psa-z-kuse-pulmetrovy-sip-prosel-zvireti-podel-patere-od-ocasu-k-lopatkam-40499233
Tohle na mě vyskočilo na fcb. Nechápu proč, když o Jaroše nemám zájem a několikrát jsem jeho reklamy odstraňovala, protože o ně nestojím. https://www.psibible.cz/blog/desensky-tyra-psy--potvrzeno/
Hraje si na Šustu, buran jeden. On totiž FŠ takto přesně o tom pořadu Desenského psal, komentoval metody a tak. Ale nikdy se nesnížil k takové trapnosti, k takovéhle formulaci, ba i obvinění.
A ty rasistické a sprosté kecy? To je teda
vyrovnaný člověk, přesně se hodí na trénování psů. Tykrávo. Co řádek, to perla.
A největší fór je, že tenhleten Jaroš svého psa týral. Jídlo jen v rámci cvičení a vodu mu do klece nedal, aby si ji nevylil.
Sám to v rozhovoru řekl a je přesvědčený o správnosti takového jednání. A že by ten jeho pes vypadal nějak extra radostně, to jsem teda nějak z videí takový dojem nezískala.
https://www.treninkjerozhovor.cz/t_cz/2196/760/aktuality/komentar-pro-kocka-neni-pes/
Myslím, že on je ten Jaroš i hodně hloupej, jako opravdu hloupej.
Jeho názory jsou obzvlášť nebezpečný.
A chtěla jsem si s ním povídat a on mě zabanoval nebo jak se to říká 🙂))
Doron:Myslím, že on je ten Jaroš i hodně hloupej, jako opravdu hloupej.
Jeho názory jsou obzvlášť nebezpečný.
A chtěla jsem si s ním povídat a on mě zabanoval nebo jak se to říká 🙂))
Mě taky. Je to hrozně sprostý chlap.
Tak tohle je bezva.
Slovenští útulkáči mají také omezený čas. Asi už netáhne.
Sprostý?
Vždyť přeci vždycky píše “ S úctou, Jaroš ”🙂)), než se mu to teda vymkne..🤣
Hloupej člověk s velkou touhou po moci, to je vražedná kombinace ;(.
Ale on je tak blbej a nesrozumitelnej , že snad moc následovníků mít nebude, to mě trochu uklidňuje.
Ja jsem třeba hooodně hledala různé trenéry a informace o psech, výchově a výcviku, ale na něj jsem narazila až tady v diskuzi. Do té doby jsem o něm teda vůbec neslyšela.
A to jsem si tady na diskuzi ještě ze začátku pletla jméno s Alešem Jarotkem a divila jsem se, co vám na něm tak vadí 😅…
Doron:Sprostý?
Vždyť přeci vždycky píše “ S úctou, Jaroš ”🙂)), než se mu to teda vymkne..🤣
Hloupej člověk s velkou touhou po moci, to je vražedná kombinace ;(.
Ale on je tak blbej a nesrozumitelnej , že snad moc následovníků mít nebude, to mě trochu uklidňuje.
Já se obávám, že se na něj chytnou lidi, kteří si se psem neví rady. Nechci rovnou napsat hloupí, prostě takoví, kteří si ty jeho rady neumí hlavou přebrat. Jinak by tu bibli nevydával, kdyby se neprodávala, si myslím. ☹️
Chudák ten Jarotka 🙂))
Jaroš je takový skalní zastánce klecování psů ( kleci se ovšem říká ložnice a pes je tam prakticky pořád, aby si přece odpočinul), krmení jen z ruky ( říká tomu výplata), kliká a nemluví ,pes nesmí chodit na volno, tomu se říká procházka bez programu a je prý vždycky nebezpečná a hlavně tvdí, že ten , kdo to dělá jinak než on, psa týrá🙂)).
Orwell hadr🙂))
Měli by ho zavřít do šaškecu. A chovat se k němu tak, jako on ke svému psu/psům .
On to byl samonáklad a na dotaci přes 160 tis., to na fb reklamu stačí… a právě těch problémových (nenaučili je nic) psů je hodně, takže to je pak spása.
Bible! Taková nehorázná drzost!
Mně ale přijde, že je tak nesrozumitelný a pseudovědecký, že tím ty blbý lidi odradí a chytrý nezíská .
Alespoň doufám..
Jinak je to čirá hrůza.
16 hodin má pes odpočívat a dělá se to v té ložnici.
Co krmení z ruky… tady nejsou pamlsky, to je prostě krmení v rámci cvičení.
Jako by mi dávali najíst v práci a víc nic.
Mě docela zajímá, esi ten Ščučka provozuje takovou školu, hlásá tam tyhle blbosti. To přece není možný.
Jakou dotaci???
On dostal nějakou dotaci?
Od koho?
Nebo jsem to špatně pochopila?
Sám si to dotoval?
Myslím, že tady psala Kilian, že už má jiný psa a ten jeho bull už umřel. A že to vypadá, snad, že začíná užívat jiný metody. Tak uvidíme.
Jinak jsem to počítala a já teda se psy v běžný pracovní den těch 16 hodin asi taky nic podstatnýho nedělám, protože cca 7 hodin spíme a pak jsem dalších 8 hodin v práci. Ale rozhodně nejsou celou tu dobu v nějaké kleci. Taky proč, když nic neničí a leží si na pelíšku nebo na gauči nebo si hrají. Jenže tento pán nerozlišuje, prostě si myslí, že všichni psi jsou stejní, jako ten jeho první. Takže asi všichni bychom tady mohli napsat taky nějakou bibli, že jo, všichni jsme měli určitě víc psů, než on jen toho jednoho. 😊
….ne že jiné metody, ale prostě ten pes si zřejmě nenechá líbit co ten prvni…ještě jsem ho neslyšela kliknout i když prvnimu odklikal i vytlačený bobek…v kleci ten pes také asi moc nepobude, protože při jeho pravidelných středečnich vysílanich se pes běžně pohybuje po pokoji…..jinak jak s novým psem pracuje je možné vidět na YouTube, je tam s ním obchoďáku, pak venku a ještě něco, ale to už si nepamatuju…
Kilian:….ne že jiné metody, ale prostě ten pes si zřejmě nenechá líbit co ten prvni…ještě jsem ho neslyšela kliknout i když prvnimu odklikal i vytlačený bobek…v kleci ten pes také asi moc nepobude, protože při jeho pravidelných středečnich vysílanich se pes běžně pohybuje po pokoji…..jinak jak s novým psem pracuje je možné vidět na YouTube, je tam s ním obchoďáku, pak venku a ještě něco, ale to už si nepamatuju…
Já už ho právě nesleduju, zablokoval mě, takže nejsem úplně v obraze.
Jsem teda moc zvědavá, jestli tu bibli předělá. 😄