Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 11.09.2024, 17:21:24
Drvodělko, informujte pak o úspěchu Gusty v soutěži. Vidíte, že o jeho úspěchu už ani nepochybuji…👍 Ale je pravda, že podle Vašeho popisu bych se jej normálka bála…;-).
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 11.09.2024, 17:19:38
“Majiteľ” doprial deckám “živú hračku” - na pár hodín a potom ju odložil do búdy (zavšivavenej) pri nočných mínusových teplotách - aby som mu nekrivdila dal hafánkovi vodu a rizoto - takto mi to vysvetľoval, keď mal tú drzosť a prišiel si ho pýtať späť (asi po týždni)…To bol víkend - areál vedľa našej firmy. Takže v pondelok som po príchode stále počula nejaké kňučanie - našťastie hafánek vyšiel okamžite von, ako počul hlas. Takže rebrík a išlo sa poňho…
Dnes je, ako napísala Gustíková panička: “Chytrý, tvrdohlavý, panovačný a naprosto úžasný.” Nedôvera k cudzím ľuďom mu ostala…
Mě opustila veškerá iluze o rozumu lidstva před pár lety, když jsem četla na FB příspěvek jak paní šla s dětma bruslit na rybník a když zjistila, že je tam v ledu díra, tak zavolala policii, protože policie to má přece opáskovat a hlídat neb je to nebezpečný. A tak polovina lidí jí tam přizvukovala. Od tý doby už nemám iluze.
Mě opustila veškerá iluze o rozumu lidstva před pár lety, když jsem četla na FB příspěvek jak paní šla s dětma bruslit na rybník a když zjistila, že je tam v ledu díra, tak zavolala policii, protože policie to má přece opáskovat a hlídat neb je to nebezpečný. A tak polovina lidí jí tam přizvukovala. Od tý doby už nemám iluze.
Proto manžel okolo děr, které se v zimě na rybníku dělat musí, když ryby zimují, tak jako odhrabávat sníh a dělat okna, rozmisťuje ty vyřezané bloky ledu, označí okraje chvojím, aby tam někdo nezahučel, když teda jde bruslit na soukromý rybník, že.
My chodili na led na řeku, ale přesně jsme věděli, kde je půmetr vody a kde jsou tři metry, a prostě tam, co byl půlmetr jsme s propadnutím holt počítali, kolikrát šli domů s čvachtající holinkou 😀 No a na hloubku metr jsme prostě nelezli, na tři metry by nás nikdo nedostal ani párem volů.
My chodili na led na řeku, ale přesně jsme věděli, kde je půmetr vody a kde jsou tři metry, a prostě tam, co byl půlmetr jsme s propadnutím holt počítali, kolikrát šli domů s čvachtající holinkou 😀 No a na hloubku metr jsme prostě nelezli, na tři metry by nás nikdo nedostal ani párem volů.
No vidíte, a dnes byste chtěla, aby město zodpovídalo za mostek, na který vletí za mokra koloběžkář a nabije si h… Dospělý.
Přizpůsobit jízdu stavu a poveze vozovky- stezky pro cyklostezky neplatí? H…si robijete na náledí i na dálnici.
Není to jediný případ, kdy jsou lávky a mosty nebezpečné, a svádět to na uživatele, místo architekta a stavební firmy, je poněkud zbabělé - materiál a provedení má vyhovovat nejen za sucha a bezvětří
Není to jediný případ, kdy jsou lávky a mosty nebezpečné, a svádět to na uživatele, místo architekta a stavební firmy, je poněkud zbabělé - materiál a provedení má vyhovovat nejen za sucha a bezvětří
U nás je to s mostkama na cyklostezce podobně. V létě jsem si na jednom pěkně kecla na zadel… bylo po dešti, takže byl mokrej… a ani jsem nemusela na ničem jet, šla jsem pěšmo a pomalu… pesani dost čuměli, proč se jim tam váli na zemi. Když je sníh a namrzlo, tak to přejít je dost o ústa.