Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 20.08.2024, 09:19:51
Proteles cristatus je hyenka žíhaná?
Žíhaná je hyena. Hyenka: cibetková, hnědá, hřivnatá. Podle cristatus nejvíc sedí hřivnatá, protože u hub a dalších zvířat je to hřebenitá atp. A má opravdu krátkou hřívu.
No a tady se někdo snaží a napíše hezký, jednoduchý přehled, vy mu jdete opravovat překlepy a napíšete aarwolf a žíhaná.
Robovský, ne Roborovský 🙂 Honza je hyperaktivec, dotaz chtěl mít rychle ze stolu, tak mu to upe nevyšlo, no. Na přednášce většinou nestíhá ani mluvit, kolik toho potřebuje říct 😀 Ale o zvířatech ví odshora dolů a zase nazpátek.
Robovský, ne Roborovský 🙂 Honza je hyperaktivec, dotaz chtěl mít rychle ze stolu, tak mu to upe nevyšlo, no. Na přednášce většinou nestíhá ani mluvit, kolik toho potřebuje říct 😀 Ale o zvířatech ví odshora dolů a zase nazpátek.
Se mnou kdysi na koleji Lída Robovská. Byla trochu exot. Třeba nachytala na jejich psu blechy a chodila je ukazovat po pokojích v krabičce kulaté od antiperlí. “Holky, že ste nikdy neviděly blechu, pojďte se podívat” Strašně ječely !! 😃
Jejda! Asi mi naskočil křečík. Hlavně, že jsem jeho jméno psala do mailu.
Mě jednou na fakultě ulít samec strašilky, přeletěl celou halu a přistál nějaký prvačce na rameni. A tam teda ječela ona, strašilák se tvářil, že jeho se to netýká.
Mě jednou na fakultě ulít samec strašilky, přeletěl celou halu a přistál nějaký prvačce na rameni. A tam teda ječela ona, strašilák se tvářil, že jeho se to netýká.
Manžel jel na kole do práce a všiml si, že s ním na rameni jede strašilka(Eurycantha insularis/coriacea), byla prý po směru jízdy , tykadla jen vlála a prej si to užívala…děti s nima taky občas došly do školy v aktovkách….já už je ale nechovám…musela jsem se jich vzdát při rekonstrukci bytu, občas si pořídím nějaký oblíbený druh třeba Extatosomy na koukání….
😊Ale teď je chová i vnučka- Baculum extradentatum…
Dneska jsem měla na zp. zrcátku páskovku (šnek). Přemýšlela jsem, že ji vyfotím,fakt pěkná, a kukadla jí taky vlála ve větru 😀 Přesně jak v Mrňouscích!
Vsadím se, že byla napadená tím parazitem (nějaká motolice to snad je…), který ji donutil vylézt vysoko a zůstat rozbalená a vypadat chutně pro ptáky 🙂
Motolice měla smůlu, milou páskovku jsem sundala a vložila do trávy.