Fikovnice:A co to mělo původně být? 😄
Viz balu. Vždyť to je úplně jasné!
Ve skutečnosti jsem to tam viděla úplnou náhodou. Já jinak na přesmyčky moc nejsem.
Fikovnice:A co to mělo původně být? 😄
Viz balu. Vždyť to je úplně jasné!
Ve skutečnosti jsem to tam viděla úplnou náhodou. Já jinak na přesmyčky moc nejsem.
Já přesmyčky miluju… Jenže dnes mě probudilo to, že mám prostěradlo komplet na ždímání - tak propocené, že mám děs, že mám zpět nemoc. To je vypocených několik l tekutin. Prostě mi nefunguje hlava, krom dalších orgánů…😕
Myslím, že poslední dobou se budíme propocení všichni.
Tady si fakt troufnu se vsadit, že mého extrému dosahuje málokdo. Propotila jsem komplet prostěradlo i na vedlejší manželské posteli. Asi jsem se na ni z toho mokra přetočila.
Edit: A ještě mizivější procento právě “překonalo” sepsi. Uvozovky proto, že výsledky nejsou dobré a dr. mi včera poslala rp. na nová ATB. Je to na prd!!!
😉
To je mi líto, že ještě nejste OK. Tak se držte!
Fikovnice:😉
Ty ji znáš, Jani?
Ne ne, jen mě to zaujalo, a bylo to k tématu…
Nevím, kam bych to dala, tak zkusím sem, jedná se o ukradeného pesana…Čechy u Přerova.
Podle fotek to vypadá, že ho měli spíš na na úvaze, než v kotci.Je tam vidět slabý řetěz a kýbl s vodou. A pes je dost tlustej. Možná jenom utekl ?
Doron:Podle fotek to vypadá, že ho měli spíš na na úvaze, než v kotci.Je tam vidět slabý řetěz a kýbl s vodou. A pes je dost tlustej. Možná jenom utekl ?
No já jak blbě vidim, tak špagátu jsem si sni nevšimla…
Pani tam píše, že později koupili kotec. Odtam ale nebude těžké odejít, aj s tím kotcem.
Ten úvaz je na dvou fotkách dost jasně vidět. Rodinný miláček nebývá uvázaný u boudy……
Hmmm… takže to pro psa možná to tímto nakonec dobře dopadlo…
…pokud si ho někdo neudělal na česneku…
Jestli byl pes furt na úvaze nebo v kotci, tak je taky šance, že ho někdo zachránil.
To bylo první, co mě napadlo. Kéž by to tak bylo.
On i ten úvaz někde u dveří domu, nebo to, čemu se říkalo trolej ( řezěz připnutý k napnutému ocelovému lanu , umožňující relativní volnost pohybu) by bylo lepší, než tahle klec, postavená ve sluneční výhni.
Přemýšlím, jestli by tam moji psi vůbec přežili a bojim se , že ne..
Mě to taky napadlo že byl pes “ukraden”, aby ho zachránili. V tom kotci nevidím třeba misku s vodou.
Když si vzpomenu na fotky kotce, které má marcelamaax pro své bulíky… To je 5***** apartmá.
kometa:My taky ne. Já mám ploutvonožce zafixované jako samostatný řád. Podle jiných zdrojů je to podřád řádu šelem. A podle dalších jiných jsou to ty šelmy psotvárné.
Pak se v tom vyznejte. Mě zrovna žádný známý biolog savcolog nenapadá, který by to mohl osvětlit. Ale zkusím naši AV.
Honza Robovský z JCU 🙂 Sice dělá spíš do fylogeneze kopytníků, ale on je např. koordinátor různých programů ZOO a stopro bude vědět, jaký je nejnovější konsenzus 🙂