Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.10.2023, 09:59:46
Je dobře, že jste sem to video dala. Podívala jsem se na něj dvakrát, než jsem zjistila, že to ten pán nepřežil ..
Včera večer jsem se podívala na hodinový instruktážní video, jak se bránit útoku psa, je to fakt smutný, kam to dospělo, ale chci být připravená, hlavně kvůli vnoučatům.
Ono se dneska nesmí říct, že je povahově špatnýho psa potřeba utratit . Všechno je přece vina špatný výchovy a člověka . Jestli pamatujete ten případ napadení malého chlapečka na Petříně , docela ošklivě to odnesl, tak ten pes běhá dál vesele po Praze. Já to prostě nepovažuju za bezpečný a správný. Prostě ne.
Jinej pes, prý pit, ale kdoví co to bylo, dělal potíže, byl agresivní, tak ho dal páníček svýmu tátovi, páč ho nemohl nikam brát s sebou. Táta skončil s amputovanou nohou, tak ho ten pes serval. A co myslíte? Naštěstí se pejska ujala hodná holčina a převychovala ho, chudáčka. Tohle mi opravdu hlava nebere ! Lidi úplně ztrácejí zdravej rozum a pud sebezáchovy.
Jinej podobnej pes potrhal ošklivě mámu majitelky, hlídala ho a on se nějak zamotal do vodítka, takže za to taky chudinka nemohl, že se rozrušil.. Psa teda dala majitelka utratit, protože zranění byly hrozivý a sama se ho už bála . Máma v nemocnici a fb se objevil status “ Dnes navždy odešel do psího nebíčka náš milovaný …., děkujeme za společně strávené chvíle, cancy, cancy, emotikonky, emotikonky..”
Tak tohle přece,sakra, není normální !