odkud se to svinstvo vlastně vzalo. Kdyby nežrali ty netopýry a kde co a neměli svinčík všude….?
To jako vážně?
odkud se to svinstvo vlastně vzalo. Kdyby nežrali ty netopýry a kde co a neměli svinčík všude….?
To jako vážně?
Já ne. Neprodělala jsem - aspoň o tom teda nevím, max bezpříznakově. Na očkování jsem byla třikrát a bez problémů. Ale někteří kolegové reakce měli.
Psi v médiích Psi v médiích Psi v médiích
Psi v médiích Psi v médiích
Psi v médiích
Rapotačka:odkud se to svinstvo vlastně vzalo. Kdyby nežrali ty netopýry a kde co a neměli svinčík všude….?
To jako vážně?
Tak o tom zpočátku média mluvila.
Mi:Když už se tu bavíme o době kovidu,zanechalo to na některé z vás nějaké následky? Po očkování, po prodělání? Já to chytla asi 5 měsíců po třetím očkování. Od té doby co jsem měla se zdravím blbě,se ještě dost zhoršilo. Jenže je těžko říct jestli by se to dělo i bez očkování a prodělání kovidu. Nejvíce mě v té době štvalo,že hned nezarazili příliv Číňanů… A vlastně nějak zametli pod koberec odkud se to svinstvo vlastně vzalo. Kdyby nežrali ty netopýry a kde co a neměli svinčík všude….?
No já měla první COVID strašný, “Brigitu” (mutace). Však mi strašně moc pomohli lidi na IF. Tehdy to byla hromadná podpora a Blackberry mi dokonce šla nakoupit (Kdepak asi je??? Pak se z IF ztratila…)!❤️ Vlastně mě tehdy zachránili přátelé - doktoři i nezdravotníci. To byly denně snad desítky telefonátů. Hospitalizaci jsem odmítla.
Druhý COVID probíhal velmi mírně. Horečka asi jeden nebo dva dny a pak se mi virus usadil v nose a nosohltanu. Pamatuji si tu bolest sliznice, třeba té nosní. A snad za týden už to bylo OK.
No a následky, podobně jako Vy. Moje zdraví stojí za prd, ale netuším, zda za něco může COVID…spíš bych řekla, že ne. Překvapila mě ale jedna věc. Cca před půl rokem jsem byla jaksi nemocná a můj dr. mě poslal na RTG plic. A na plicích jsou změny, snad ne nějak závažné, já ani nic netušila. Nicméně s tím mým dr. jsme se shodli, že to může být následek COVIDu. Otřesné obrázky plic viděla sestřenice a vlastně všichni “covidoví doktoři”. Plíce s dírami - což bylo způsobené UPV (ventilací)…
K tématu diskuze: Byla jsem zhrozena úmrtím té paní, co ji poranil pes v útulku ve Žďáru. Amputace nohy - děs!!! Paní bylo, tuším, 62 let, což dnes není žádný věk. Jsem zvědavá, zda se nějaké bližší info dostanou do médií. Něco jsem četla, ale jestli je to pravda, těžko říct…
Mi:Když už se tu bavíme o době kovidu,zanechalo to na některé z vás nějaké následky? Po očkování, po prodělání? Já to chytla asi 5 měsíců po třetím očkování. Od té doby co jsem měla se zdravím blbě,se ještě dost zhoršilo. Jenže je těžko říct jestli by se to dělo i bez očkování a prodělání kovidu. Nejvíce mě v té době štvalo,že hned nezarazili příliv Číňanů… A vlastně nějak zametli pod koberec odkud se to svinstvo vlastně vzalo. Kdyby nežrali ty netopýry a kde co a neměli svinčík všude….?
Kovid jsem měla 2x, poprvé jsem ho chytla v nemocnici, když jsem tam byla na operaci, očkovaná jsem nebyla. Potvrdilo se to později při odběru krve na protilátky. Podruhé jsem ho chytla po druhém očkování, průběh byl výrazně horší, než poprvé, měla jsem asi týden dost vysoké horečky. Léčilo se jen Paralenem. Žádné následky na sobě necítím, i když zdraví se mi celkově zhoršilo, ale to není ani kovidem, ani očkováním, ale spíš věkem.
Jinak myslím si, po tom všem, že to nebylo z netopýrů ani jiných zvířat, co Číňani konzumují, ale že to uniklo z laboratoře. Už jsme se tady myslím o tom dříve bavili.
megi-the-pes:Psi v médiích Psi v médiích Psi v médiích
Psi v médiích Psi v médiích
Psi v médiích
Já vím. A děkuju za tip na to vodítko, nejspíš objednám toto, je to aspoň kvalita. 👍
Věřím také úniku z laboratoře, event. konspiračně záměrnému vypuštění viru…
Fikovnice:K tématu diskuze: Byla jsem zhrozena úmrtím té paní, co ji poranil pes v útulku ve Žďáru. Amputace nohy - děs!!! Paní bylo, tuším, 62 let, což dnes není žádný věk. Jsem zvědavá, zda se nějaké bližší info dostanou do médií. Něco jsem četla, ale jestli je to pravda, těžko říct…
A můžeš prozradit, co jsi četla? Já jsem docela dost zvědavá, kdo za toto bude potrestán.
To bylo normálně snad na iDNES. Že snad pes byl v zamčené místnosti a paní tam (neoprávněně???) vešla. Ale jsou to fakt spekulace. Myslím, že úplnou pravdu se nedozvíme.
Možná to fakt byla nešťastná náhoda, ale pro pozůstalé to přijatelné vysvětlení nebude. ☹️
Je to prostě hrůza!!! Četla jsem někde vyjádření vnučky, respektive oznámení, že babička to nezvládla.😢
Dobrý den,
manžel prodělal covid , měl ho hodně těžký a následky má doteď. Prokázané magnetickou rezonanci každý lalok má úbytek 20%. Následek nepřestal kašlat a má dost záchvatový kašel. Přinesl si ho s práce dělá v nemocnici, já ho dostala taky od manžela, ale mě nic nebylo jen test vyšel pozitivní.
Dája
Jestli jsem to správně pochopila, ta paní byla zaměstnaná na místním úřadě ( nevím jestli v současnosti nebo dříve) a šla do útulku buď pracovně nebo na návštěvu nebo obojí.
Možná měla klíče?
Přijde mi hrozné, že jí nikdo ze zaměstnanců nemohl pomoci , asi tam ani nikdo nebyl, nebo alespoň žádný chlap . Musela to být čirá hrůza.
Nevíte, co stalo s tím psem? Utratili ho ?
Něco k tomu psal Žďárský deník, ale bez předplatného lze přečíst jen úvod.
Majitel říká, že strážníky upozorňoval, ať psovi nechají košík a krmí ho jen přes mříže.
Covid jsem neprodělala…očkovaná z naší rodiny jsem já a máma (3 dávky) a bez následků.
Já do další dávky rozhodně nepůjdu. Z toho, že jsem chytla kovid i přes očkování, jsem vydedukovala, že to vlastně nemá smysl.
Co se týká té pokousané a zemřelé paní, našla jsem taky různé informace, otázka je, co je pravda. Paní asi přišla vykonávat práci a nejspíš ji nikdo nezadržel a vešla do místnosti, kde byl pes, který nebyl nijak zajištěn.
Proste si odemkla. Napis nenapis.
https://cnn.iprima.cz/proc-pes-utocil-dramaticky-incident-budi-emoce-napadena-zena-stale-bojuje-o-zivot-434777
Rikali predevcirem, ze pani utulek rusi. Psa dali do jineho utulku. Nebo tak neco.
Koukam na to jako blazen, myslela jsem, ze na to je nejaka linka, a oni maji starou trafopajku na rezani lana a horkovzdusnou pistoli na zataveni spoje.
Tak nevim, esi to nebyl vtip. Ale drzi to roky meho velmi hrubeho zachazeni a meho urputneho psa.
Je fakt, ze kdyz se neco dela takhle pomalu, rucne, je kontrola nad kazdym milimetrem, tak asi dobry.