Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 30.04.2024, 10:58:53
Pěkné… když blbnout, tak pořádně. Jak se to bude kontrolovat, asi? Budou chodit nějací kontroloři k lidem domů dívat se, jestli má štěně pořád v misce nasypané granule?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.04.2024, 13:29:49
Tak mě to zas až tak nevadilo, až na ty pitomý roušky teda, mohla jsem sedět doma na home officu a se psem chodit do lesa a polí jako vždycky. A lidi se mi vyhýbali, to byla paráda. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 30.04.2024, 14:12:36
Jaký opáčko???
Jako, že se vrátí COVID, nebo jak to myslíte?
Jinak já mám přátele i mezi starými lidmi (jako že s jednou paní jdu občas na pokec do hospody); no a zrovna tato paní mi o víkendu volala a nemohla mluvit - totálně ji dusil kašel (prý vůbec nespala, i zvracela). Tak jsem byla na nervy a na telefonu 🙂, s tím, že jsem byla připravená ji odvézt do špitálu/na pohotovost. Pravda, má dvě děti…ale ty rodiny teď jaksi nefungují. No a na nervy jsem byla proto, že jsem měla strach, že má černý kašel, event. to mohl být i COVID. Nakonec za ní milostivě přijela dcera a dle info se stav pomalu lepší. Ale tu pertusi určitě nevylučuji, měla úplně typický průběh!!!
Tak mě to zas až tak nevadilo, až na ty pitomý roušky teda, mohla jsem sedět doma na home officu a se psem chodit do lesa a polí jako vždycky. A lidi se mi vyhýbali, to byla paráda. 🙂
Mně vadilo defakto všechno…roušky, oblíbený obchůdky zavřený, povinný očkování, jinak člověk nikam nesměl a jakmile vylezl kousek do přírody, tak všude plno lidí, lidi na sebe byli hnusní kvůli všem těm zákazům, psi neměli žádnou socializaci, všechny akce zrušený….dejte pokoj, to už nikdy nechci.
Jinak já mám přátele i mezi starými lidmi (jako že s jednou paní jdu občas na pokec do hospody); no a zrovna tato paní mi o víkendu volala a nemohla mluvit - totálně ji dusil kašel (prý vůbec nespala, i zvracela). Tak jsem byla na nervy a na telefonu 🙂, s tím, že jsem byla připravená ji odvézt do špitálu/na pohotovost. Pravda, má dvě děti…ale ty rodiny teď jaksi nefungují. No a na nervy jsem byla proto, že jsem měla strach, že má černý kašel, event. to mohl být i COVID. Nakonec za ní milostivě přijela dcera a dle info se stav pomalu lepší. Ale tu pertusi určitě nevylučuji, měla úplně typický průběh!!!
A co to teda bylo, nevíš? Dcera nakonec to očkování před porodem stihla. Jen teda koukám, že jsme úplně OT, bude zle. 🤐
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.04.2024, 16:09:41
Dtto, podle mě to opravdu byl návrat totality. Navíc absurdní - např. jak se nesmělo z okresu do okresu, anebo jak při přejezdu vlakem z jedné oblasti do druhé kdesi roušku chtěli a kdesi zase ne. 😂 Nepsala jsi to dokonce Ty, Ali?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.04.2024, 16:11:06
Aha, tak se můžeme přesunout do Všeob. pokecu (?)…ale znáš to: Diskuze se mnohdy odkloní od původního tématu…aneb Voda plyne a řeč se mluví nebo jak to vlastně je…😀
Dcera je mikrobioložka, zkusím zjistit, zda jí nasadila ATB. Já na ten děsný kašel doporučovala kodein, tak ten že jí dcera SNAD napíše. Má nějaké preskripční omezení.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 30.04.2024, 16:02:44
😂 Ale tak to nebylo, ale je to vtipné, to jo. 🙂 Copak před Úprkem z Egypta se mohlo vraždit a krást? Tihle zrovna úředníky neměli, ale vládli jim úředníci každou chvíli jiné země přece. Důkaz na videu! https://www.youtube.com/watch?v=xk2keN8JmeA