Aktuálně: 3 520 inzerátů216 938 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Lék Apoquel

Doron
Doron 03.12.2024, 22:27:36 xxx.xxx.166.89

Takže!

Už bez Apoquelu asi týden a je to dobrý, je to dobrý, je to dobrý!

Děkuju Pumě i všem ostatním za povzbuzení🙂!

Dneska jsem píchla druhou dávku, snad to bude držet, zatím to vypadá jako zázrak.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 04.12.2024, 07:33:24 xxx.xxx.119.6

Když se to vlákno jmenuje Lék Apoquel, tak taky přidám zkušenost s Cytopointem😉.  

Zvířátko už na něm chvíli je. S veterinářkou jsme to pěkně probraly, takže mě moc nepřekvapilo, že účinek nebyl hned 100%. I tak byla úleva znatelná a věřím, že s další aplikací to bude jen lepší.  

Rozhodnutí do C. jít, padlo tak akorát, psisku se objevilo něco, co s Apoquelem dohromady nejde.   

Taky mi při rozebírání na veterině došlo, že A. měl naposled…no už to bylo nějakou chvíli, tak jestli na nás bude psí bůh hodný, možná bude mít aplikace jen na období podzim - zima. A jó, pastu na zuby jsem musela přestat dávat, ta začala vadit, pro jistotu nedávám ani kuřecí, i když ho míval jen občas.

Taky se tu rozebírala cena C. v našem případě to vychází o pár stovek dráž (nemám obřího psa, u kterýho se člověk prohne se vším), zas si říkám, že člověk třeba ušetří za jinou péči - lokální ošetřování vykousanin například…

No, podávání Apoquelu asi litovat nemůžu, psisku neskutečně a velmi rychle ulevoval, jsem ale opravdu ráda, že jsme šli do Cytopointu, jestli mu bude takhle pěkně fungovat, budou nás snad trápit (snad ne moc) jen neduhy stáří. Pomalu se, po psích i lidských zdravotních trablech, vracíme k práci - je to pořád šikovný psík, s chutí makat, je veselý a za poslední dobu se neskutečně rozmazlil, rozněžnil😊. Je mu líp a to je nejdůležitější. 

Taky děkuju za sdílení zkušeností.

Vahine
Vahine 04.12.2024, 18:30:08 xxx.xxx.191.9

Ronjo, zdravím, posílám pohlazení Chloupěti a doufám, že ty dvě injekce, co se dávají 1 měsíc po sobě, že Chloupě podrží nejlíp přes celou zimu a další nebude dlouho potřeba🙏🍀

Jsme od pondělí po 2.inj. a taky doufám, že s tím Bělouš vydrží delší čas.

Co se prosím objevilo Chloupěti, co nešlo dohromady s Apoquelem? To mě zajímá, i když už se k němu fakt nechci vracet. Díky předem i zadem.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 07.12.2024, 11:12:41 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 04.12.2024, 18:30:08

Nerozumí si s ním onko nález. Všechno dobrý!, víc to ale rozebírat nechci. Ty kontraindikace najdete i netu.

Děkuju, uvidíme, zvládali jsme to doteď, budeme to zvládat i dál🙂.

Taky přeju, ať je běloušovi dobře🌷.

Vahine
Vahine 12.12.2024, 16:04:11 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 07.12.2024, 11:12:41

Děkuju Ronjo a držím palce, ať je dobře! 🌷 Chloupě je krásný a moudrý 🍀 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.