Kdo poradí, už mám koně přes dva roky a pořád se mi nedaří ho pořádně vést. Jak má příležitost stáhne mě s sebou za ohlávkou a dělá si co chce. Už jsme to zkoušeli znovu od lonžování ale nepomohlo to.
Špatná ovladatelnost
Kúpila by som druhého, tento už je pokazený.
TRENÉR, a to i na práci ze země.
Mně by zajímalo, co znamená to, že už jsme to zkoušeLI.
Jako chápu, že zadavatelka je třeba mladá holčina a zkouší hledat info na internetové diskuzi, ale kdo je ten druhý moudrý, to by mě teda fakt zajímalo :D
Aj:Kdo poradí, už mám koně přes dva roky a pořád se mi nedaří ho pořádně vést. Jak má příležitost stáhne mě s sebou za ohlávkou a dělá si co chce. Už jsme to zkoušeli znovu od lonžování ale nepomohlo to.
To máte vlastního koně? Doma? O samotě?
Nepopulární rada - dobře, ne trenér, ale ZKUŠENÁ osoba na místě. Tohle na internetové diskuzi vyřešit nejde.
Aj:Kdo poradí, už mám koně přes dva roky a pořád se mi nedaří ho pořádně vést. Jak má příležitost stáhne mě s sebou za ohlávkou a dělá si co chce. Už jsme to zkoušeli znovu od lonžování ale nepomohlo to.
Navíc trochu nerozumím - mám koně už dva roky a pořád se mi nedaří ho pořádně vést - to řešíte až teď?
K věci - tak ho můžete vodit na Parelce nebo uzdečce nebo na štajgru. Ale… dobře vychovaného koně odvedete i na špagátku kolem krku.