a zejména gardu přesunutou z ifauny 🙂 Vyčerpali jsme zlaté zásoby lybar diffusilu (účinná složka permethrin, 175ml, cca 65 CZK) na čistku prostor, který byl nahrazen nově od SC Johnson, 100 ml, cca 120 CZK.
Byla zde v diskuzi zmíněna složka Isoxazolin, jako méně “škodlivá”. Existuje nějaký sprej, jako náhrada, který toto obsahuje, případně jinou účinnou látku? Johnsonu za shrinkflation platit nemíním…
Nevím škodlivost, ale vím, co 100% funguje a stačí jednou za rok… Cytrol forte. Nenechává fleky na stěnách a nábytku a balení stojí směšné peníze. Však oni nám to zatrhnou. 😀 Jeden sáček do mnoha litrů vody a dát do rozprašovače. Zvířata mají být jeden den z dosahu. A pak existoval takový žlutý roztok, dávalo se pár ml na nějaké litry vody, dřív se tím i psi koupali, má to, myslím, jen veterinář. Začíná na N, dál nevím. Cena 5 ml tak dvacet korun? edit.: Neostomosan (když jsou blechy, tak já mám noční můry, takže prostě takto)
Nevím škodlivost, ale vím, co 100% funguje a stačí jednou za rok… Cytrol forte. Nenechává fleky na stěnách a nábytku a balení stojí směšné peníze. Však oni nám to zatrhnou. 😀 Jeden sáček do mnoha litrů vody a dát do rozprašovače. Zvířata mají být jeden den z dosahu. A pak existoval takový žlutý roztok, dávalo se pár ml na nějaké litry vody, dřív se tím i psi koupali, má to, myslím, jen veterinář. Začíná na N, dál nevím. Cena 5 ml tak dvacet korun? edit.: Neostomosan (když jsou blechy, tak já mám noční můry, takže prostě takto)
Myslíte Neostomosan? Velmi účinný a velmi levný. Jenom by se mu měly vyhýbat kočky. Ale to tomu diffusilu taky.
děkuji za info. nakonec jsme i čistili koberce, úplná bojová mise 🙂