já to mám vyzkoušené jen na sobě, měla jsem záněty dost často a po CBD to ustalo
CBD doplňky pro zvířata
Trpí na záněty kůže a někdy jí to sedá na dýchycí cesty. Je to velký venkovní pes. Děkuji za tip na kapky, předpokládám, že známá má s nima dobrou zkušenost 😊
Dávám denně už tři roky po operaci kvůli rakovině. Mylsím, že výsledky vidím denně. kvůli rakovině rakovině operace před rokem a třemi. Fena teď 11tiletá, velmi vitální, s obrovskou chutí do života, neustále s vtipem dovádí.
Bez CBD už ani ránu, beru z krmiva Hulín, tam to mají nejlevnější myslím.
Ano, má samozdřejmě dobrou zkušenost. Jaké máte plemeno? Jsou tam na výběr 5 a 10%.
Já zkoušela u psů na bolest, a efekt nula
Ono ta bolest nepřejde, ale měla by zmírnit. Také záleží, jaká to byla koncentrace, jestli full spectrum nebo i třeba kombinace s CBG a co to bylo za značku.
JanaJanaJanaJana:Ono ta bolest nepřejde, ale měla by zmírnit. Také záleží, jaká to byla koncentrace, jestli full spectrum nebo i třeba kombinace s CBG a co to bylo za značku.
Ne,to prostě záleží na konkrétním zvířeti. Je to stejné jako u člověka. CBD se třeba běžně u lidí používá proti nespavosti, já si kápnu,a dva dny neusnu😂
Přesně tak, každé zvíře i člověk je jiný, co se týče( nebo co se týká, hm?) Léků je jiný. Třeba někomu panadol zabírá a jinýmu je po něm ještě hůř.
Já bych to zkusila, uškodit by jí to nemělo, pokud nemá alergii na některou složku, o které zatím nevíte. Můj má rád takovéhle pamlsky https://kratomworld.cz/collections/cbd/products/cbd-pamlsky-pro-domaci-mazlicky , máte odměnu a něco zdravého v jednom :)
Ahoj, já jsem dával CBD kapky při špatně se hojícím zánětu pacinky na podporu léčby a pomohlo to. Nebo jsem měl aspoň ten pocit, že je to tím. Koupil jsem přímo kapky pro psy na kratomworld.
No už tam utikám, když si můžu koupit 30% za 180 korun.
Tyhle reklamy mám ráda. Hned člověk ví, koho na blacklist. Juhú.
- Příspěvek #243643
- Příspěvek byl již nahlášen
- Oblíbené: 0
Blacklist?