Jenže myš vám ve voliéře nechytí.
Ahoj!
Co si myslíte o kočiích voliérách? Je to pro kočky trápení nechodit po venku? Sousedi takovour mají, kočky spí a polehávají, spokojeně vypadají.
Ahoj!
Co si myslíte o kočiích voliérách? Je to pro kočky trápení nechodit po venku? Sousedi takovour mají, kočky spí a polehávají, spokojeně vypadají.
Pruzinka007:Ahoj!
Je li přiměřeně velká s patřičným vybavením (větve, pelechy, závěsné hračky…), tak je to rozhodně lepší, než přejetá nebo zastřelená kočka.
Jenže myš vám ve voliéře nechytí.
Orionka:Jenže myš vám ve voliéře nechytí.
To ne. Ale vycházím z toho, že tady nejde primárně o chov myšilovky. Ale kočky mazlíka, které chci dopřát i pobyt venku. Bez rizika.
Je to taky dobře. Pokud vám opravdu nejde o myšilovku, je lepší těch pár drobných obratlovců ušetřit. tyhle potvory dovedou leccos. třeba zničit celou snůšku rehka domácího, když mladí vylétnou a schovávají se různě na zemi apod.
Souhlas, to mě na kočkách neskutečně štve. Vedle u ptáků je docela hrůzostrašné video. Když jsem viděla jak celé hnízdo kosáků vybrala poštolka - bylo to drsné, ale přírodní. U koček mě to štve. Utěšuju se, že můj starší kocour už ptáky nechytá, už jsem dlouho nenarazila venku na peříčko. Myši nosí poctivě, domácí i hraboše i hryzce chytí.
Inspirace z Německa, tato zahrada je rád pro všechny kočky!