AAA:Tady si člověk připadá jako na pranýři,co dokáži objevit mikroskopem vím velice dobře.Entizol naslepo?Nenechte se vysmát,dávají ho téměř všichni mladým krůtám a kdepak ho berou,na veterině.
Je velice zajímavé,že chovám drůbež a ptactvo téměř šedesát let a v osmdesáti procentech diagnostikuji správně.Zde to jde opravdu špatně,tazatel nikde.Zvíře je nejlepší vidět na živo,nebo dopodrobna popsat celkový stav zvířete.
Já nechtěl,aby mě někdo poučoval,napsal jsem pouze svůj názor ve víře pomoci tazateli.
Pozvolna zjišťuji,že diskuze navštěvuje několikero veterinářů,hledají zde rady a rozumy od zkušených,nebo zatracují vše co by jim mohlo snížit byznis.Podobně tomu bylo i na Ifauně,tam konkrétně za veterináře plodně poradil pouze MVDr. Miloš Kelecsényi,ostatní jen v hádankách,nebo špatně z důvodu vlastní nezkušenosti.
Jak jsem uvedl výše,chovám přes padesát let,téměř stejný čas se zabývám veterinární problematikou a stále se musím učit novým věcem a nikdy nemohu říci,že rozřeším vše.Každý pokus o záchranu živého tvora má smysl,to však chápou jen lidé,kteří jsou ohledně chovatelství praví srdcaři.
Ano pane vidím to presne alebo aspon podobne ako vy .
Bavit na dannú tému sa dá na roznych úrovniach - od ako tu zopár píše v tejto téme “ já jen vyjadŕila svúj názor ” nehlede na to či je súvis s dotazovaným - proste jen vyjadŕila … po odbornú uroveň naozaj skušených / vzdelných ľudí TU prispievajúcich - jen jak zistit kdo je kdo ? že? ! 🙂 …
Inými slovami - keď nemám čo povedať k “ jadrovej fyzyke” mlčím - ked viem poradiť - poradím - samozrejme záleži od dannej témy - ale v 80% co to tak sledujem je to na úrovni “vykecávaní” … Netvrdím že je to zlé , len to dotazovanému nijako nepomôže skôr zneistí a znižuje dôveryhodnost “veteriny” - odbornosti prispievajúcich …