biaca:Dnešní praktika z portugalštiny. Něco takového bych chtěla pro kluky - oni by se mohli zbláznit.
Takto to vypadá když kočka nebydlí s vámi ale vy bydlíte s ní 😂🤣
Dnešní praktika z portugalštiny. Něco takového bych chtěla pro kluky - oni by se mohli zbláznit.
To je boží!!! 😍
njn. miluju svůj dům, ale na stěny z kotovic tohle neukotvím.
biaca:Dnešní praktika z portugalštiny. Něco takového bych chtěla pro kluky - oni by se mohli zbláznit.
Takto to vypadá když kočka nebydlí s vámi ale vy bydlíte s ní 😂🤣
Já už pár takových bytů viděla, teda jen na obrázcích…
Je to můj sen, samozřejmě neuskutečnitelný. Ale kochám se jen tou představou, jak by se na tom kočky vyřádily!👍
Btw, Biaco dávala jsi někdy třeba fotky stromů, které máš pro ty svoje pardály? ;-) Kolik oni vlastně váží? A jak moc jsou aktivní?
Ahoj Fíkovnice,
já bohužel speciální stromy nemám. Mám v ložnici tedy velké škrabadlo, dva mostíky, a škrabací sisalový vak (to je hit). No a v kuchyni mají pouze kolo a velmi staré škrabadlo (po kocourovi od tety - ale nechci ho vyměnit, jelikož je to takové skvělé místo na manipulaci s kocoury - adekvátní výška pro podávání léků či česání a navíc je oblíbené, ale vypadá otřesně).
Poptávala jsem škrabadlo a dokonce velmi pěkný návrh jsem dostala, vlastně to byla taková větev na šplhaní větvící se nad postel (ale tvůrci za toto dílo chtěli 30 tis.) Takže pokud víš, o nějakém šikovném truhláři v okolí Jablonce n.N. - tak dej vědět měla bych tady pro něj nějakou práci - mohl by udělat i špajz v předsíni /zatím jsem sehnala pouze truhláře, který by chtěl udělat jen to moderní vysouvací skříň, ale já chci tradiční, aby se mi hodila k zbytku vybavení./
To bohužel nevím…
Však víš, že jsem od Tebe daleko. Já bych pro Elsu také ráda nějaký bytelnější strom. Ale vlastně ani nevím, kam by se v panelákovém bytě umístil…😟🤔
Tak jsem klukům nechala udělat nové škrabadlo - tedy spíše Iginovi ten je z něj nadšený. Kliminek zatím nepochopil schody. Tak dlouho jsem o něm snila. Postupně budu rozšiřovat, ale zatím první část.
Kocour má takhle - šikovné je, že je to posazené na té polici, takže to nezavazí na zemi. Klidně by se to mohlo opírat třeba o radiátor nebo o sekretář, a prostě být ukotvené pod stropem. Ono “opírat” není úplně správné slovo, strom je přišroubovaný ke stropu, do té police v podstatě jenom visí. Kocour přes 6 kilo po něm lítá bez problému.
To je opravdový strom z lesa, sadu ?
U Fikovnice by asi byl největší problém dostat ho do výtahu. I když silní chlapi by ho vynesli, když vynesou třeba piano 😉. Ukotvit strom v paneláku ? Trochu vrtání a určitě by to šlo. Ty “schůdky” u biaky jsou taky pěkné.