Máme obrovskou republiku. Lidi s bernardýny se tu ztratí, jak jehla v kupce sena.
Jj, přesně to si myslím.
Jj, přesně to si myslím.
Tak jsme v evropský unii, oni tady být můžou.
Být tady můžou, ale porušovat naše a EU zákony ne…
Mně se to nějak nezdá, proč by důchodci z Rumunska jako chtěli sedět na Václaváku? To je org. zločin.
Tak, ony jsou ty gangy dost ostrý.
Kdysi dávno se mi stalo, že mě oloupili v tramvaji, skupina cizinců, vytáhli nůž, dala jsem jim mobil i kabelku. Pak jsem se styděla, že jsem se nebránila.
Jenže. Nahlásila jsem to na policii , asi jsem nebyla jediná. Vzali to vážně, nasadili tam policajta jako kafku, do tý tramvaje číslo 22.
No, a za dva týdny čtu v novinách, že těžce pobodali policajta v civilu na náměstí Míru v tramvaji č. 22 ☹️.
megi-the-pes:Být tady můžou, ale porušovat naše a EU zákony ne…
Mně se to nějak nezdá, proč by důchodci z Rumunska jako chtěli sedět na Václaváku? To je org. zločin.
Přesně!
Tak tam můžete zajet a poučit policii i SVS jak má postupovat.
Jojo, úpě se ztratili, babky, co ani chodit nemůžou
"Středa, 2. srpna 2023, 18:26 Přišli a zase odešli. Takový závěr vynesli v Brně, které si v posledních týdnech oblíbili žebrající Rumuni se smečkou bernardýnů. Zodpovědné úřady řešily záležitost měsíc a už dokonce chystaly pokutu. Chovatele nakonec nikdo nepotrestal, protože odjeli pryč a nikdo neví, kde nyní jsou.
"Pověřeným pracovníkům a úřadům nezbývá nic jiného než doufat, že se problémoví Rumuni znovu vrátí a pověření je chytí přímo v terénu. „Strážníci by se v takovém případě zaměřili primárně na zdravotní stav zvířat a také na to, zda jsou očkována a očipována. Pokud by měli podezření na přestupek, kontaktovali by krajskou veterinární správu či policii,“ Zdroj: https://brnenska.drbna.cz/zpravy/spolecnost/27892-rumuni-se-zanedbanymi-bernardyny-utekli-z-brna-drive-nez-jim-urady-vypsaly-pokutu.html?utm_source=copy
Takže se jim jenom nechce. Ale slušný lidi votravovat 3x za 300 metrů cestou z hlaváku ke koňoj, to jo. Mi neříkejte, že už nevysledovali, kdo je tam vozí.
Přesně, jak Megí říkáte, je to pouze a jen tím, jak se k tomu postaví příslušní odpovědní lidé. Že to někde jde, znamená, že páky na to máme, a pokud je jinde nepoužijí, tak to znamená prostě a jednoduše, že se jim nechce.
(ještě existuje výmluva, že nemají lidi. Jakože moc práce a ani přebujelý byroaparát bo nestíhá)
Máme obrovskou republiku. Lidi s bernardýny se tu ztratí, jak jehla v kupce sena.
Ještě je jedna možnost a sice, že jsou to Rumuni, ale ne úplně z Rumunska.