další
Něco pro potěchu oka.
Něco pro potěchu oka.
další
Překrásní ! Ta poslední fotka.., tak jsem si jako malá představovala ptáka Ohniváka 😊.
Doron:Překrásní ! Ta poslední fotka.., tak jsem si jako malá představovala ptáka Ohniváka 😊.
To je bažant zlatý, spolu s bažantem diamantovým nejčastěji chovaný druh. Snadno dostupný za pár stovek a taková krása. Jen potřebujete větší voliéru, jinak je naprosto nenáročný.
Bažant lesklý
A to jsou vaše chovy a odchovy bažantů ?
XY.:A to jsou vaše chovy a odchovy bažantů ?
Nejsou jeho,jsou ukradené odsud!
Velice se mýlíte, na instagramu jsem nikdy nebyl, jsou to volně šiřitelné fotky co kolují po internetu. Sám bažanty chovám, ale pouze obecné v různých barevných varietách.
Škoda že to nejsou fotky přímo z vašich dvorků.
Škoda, že se nedají chovat na volno.. To by asi uletěli, že?
Mám slépky na volno, chtěla bych i ptáka Ohniváka..
Doron:Škoda, že se nedají chovat na volno.. To by asi uletěli, že?
Mám slépky na volno, chtěla bych i ptáka Ohniváka..
Bude tomu dobrých padesát let,měl jsem kohouta Zlatého bažanta,nechtěl jsem ho trápit v malé voliéře,dal jsem mu do jednoho křídla šroubovací sponku aby nelítal a byl na zahradě se slepicema.Do kurníku jsem ho musel párkráte dostat odchytem,později už tam chodil sám.Asi po dvou letech jsem opatřil i slepici a postavil prostornou voliéru,tak šla sponka dolů a v pohodě ve voliéře lítal.
Ploty mám okolo 180 cm ,bažant není Páv,tak vysoko nevyskočí,Pávy jsem u kamaráda zažil,byli křídlovaní a ploty překonávali velice snadno.