Aktuálně: 3 739 inzerátů211 130 diskuzních příspěvků18 262 uživatelů

Pískomil mongolský

Anonymní (neregistrovaný) 19.09.2023, 14:35:45 xxx.xxx.260.215

Zdravím vás. Mám velký problém s naším pískomilem. Kousek svého ocásku asi cca 1,5 cm má omylem utržený a trčí mu z toho kost. Mám o něj dost velký strach, aby mi nějakou nákazou neumřel.

Dále bych se vás chtěla zeptat, jak dlouho to bude trvat, až mu to zase zpátky doroste?

Předem vám děkuji za odpovědi.

kometa
kometa 20.09.2023, 13:00:01 xxx.xxx.224.101
Anonymní:

Zdravím vás. Mám velký problém s naším pískomilem. Kousek svého ocásku asi cca 1,5 cm má omylem utržený a trčí mu z toho kost. Mám o něj dost velký strach, aby mi nějakou nákazou neumřel.

Dále bych se vás chtěla zeptat, jak dlouho to bude trvat, až mu to zase zpátky doroste?

Předem vám děkuji za odpovědi.

Boha jeho! Až vám bude čouhat z nohy kost, budete se ptát na internetu nebo půjdete k doktorovi?

Tohle už nikdy nedoroste a hrozí infekce až sepse.

X (neregistrovaný) 01.10.2023, 14:54:06 xxx.xxx.137.210

Souhlasím s Kometou. Je hezké, že se o něj bojíte, ale řešit to na internetu je ostuda, musí k veterinářovi.

Anonymní (neregistrovaný) 01.10.2023, 15:25:30 xxx:xxx.bf:ec9b

“Pískomilům se podobně jako např. ještěrkám při nebezpečí strhne kůže z konce ocásku. Zbude špičatý krvavý konec ocásku, který uschne, odláme se a ocásek se zaoblí. Roztomilá chocholka na konci už však nedoroste. Pískomil bude mít potíže se skákáním, ocas totiž funguje jako kormidlo.” https://cs.wikipedia.org/wiki/P%C3%ADskomil_mongolsk%C3%BD

Anonymní (neregistrovaný) 01.10.2023, 15:27:45 xxx:xxx.bf:ec9b

Srovnání je lepší s myšicí - když ji chytnete za konec ocásku, zůstane Vám v ruce kůže a myšice dávno pryč. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.