Takže když je hodně pysků je potřeba ještě počkat nějaký týden?
Neměl byste někdo nějakou vychytávku na škubání peří nebo spíš posledních pysků ty jsou nejhorší. Opalujete je ohněm? Automatická škubačka tento problém asi neřeší?
Neměl byste někdo nějakou vychytávku na škubání peří nebo spíš posledních pysků ty jsou nejhorší. Opalujete je ohněm? Automatická škubačka tento problém asi neřeší?
kouzlo je ve správném datumu porážky
jakmile budete škubat přepeřujícího se ptáka, tak to prostě bude hrůza bez ohledu na metodu.
ano-správný čas..My zabíjely s babičkou(tchýní) třeba 8 husí zaranu,tak jsme to fakt musely vychytat..A pokud jsme nepotřebovaly peří na draní do peřin,tak jsme posypaly husu kalafunou,přes mokrou hadru přežehlily a peří se slouplo celé v jedné krustě…I vlastně nasucho oškubaná z největšího se dala taky posypat a přežehlit…
Tak,tak..husa i kachna musi mit “zralé”peří..potom to jde,jedna báseň 😉..
Takže když je hodně pysků je potřeba ještě počkat nějaký týden?
Anonymní:Takže když je hodně pysků je potřeba ještě počkat nějaký týden?
Musíte sledovat" zrání"peří..když jste škubali, byly pisky(myslím,že se píše měkké i 🤔)na konci měkké a krvavé?..v tomto stavu se kachna,husa, ještě týden,dva ,nechá , až ty pisky ztvrdou, dozrají.. zkoušíme na břiše pár peříček vytrhnout a zjistime stav tvrdosti špičky peří..pokud je tvrdá, suchá a neteče žádná krev, peří jde lehce vytrhnout, můžete začít zabíjet..