Je to nutné.
Ahoj, mám dotaz na chovatele koček v domácnosti. Dopřáváte kočkám pasení trávy tak že ji máte třeba v květináči nebo ji nosíte z venku? Je to nutnost? Má to pomáhat trávení.
Ahoj, mám dotaz na chovatele koček v domácnosti. Dopřáváte kočkám pasení trávy tak že ji máte třeba v květináči nebo ji nosíte z venku? Je to nutnost? Má to pomáhat trávení.
Je to nutné.
Nejčastěji se používají šáchorovité, buďto klasická paraplíčka či šáchor střídavolistý, který vypadá jako tráva a koupíte ho nejčastěji v nějakém hobby marketu. Vlastně jsem ho viděla jako ,,trávu pro kočky" tuším v Kaufu. Můžete vysít osení, co se vysévá jako dekorace na Velikonoce pod vajíčka. Nebo si někde vyrýt trs pýru, pokud ho rozeznáte. Ten kočkám strkám pod nos natrhaný, když jsme venku a vidím je okusovat kde jakovou trávu. Pýr je dobrý na ledviny.
…..kupující pravidelně, ale když dávám trávu morčatům, tak se rádi pasou také…
Anonymní:Ahoj, mám dotaz na chovatele koček v domácnosti. Dopřáváte kočkám pasení trávy tak že ji máte třeba v květináči nebo ji nosíte z venku? Je to nutnost? Má to pomáhat trávení.
Ano, je to nutnost. Pomáhá vyblinkat případné trichobezoáry.
Já vysévám do květináče obilí. Na vatu. Osvědčilo se mi víc, než zemina. Kvůli pořádku.
Max labužník🐈🐱