Ale chce to najít dobrého trenéra a dobré prostředí a koně pana profesora😊. Takový klidný, soustředěný, uvolněný přístup to chce..
Já se učila jezdit na dostihových koních a to nebylo dobrý. Zůstal ve mně takový strach a ztuhlost, všechno se tehdy dělalo tak na sílu, hned první hodinu na lonži naklusat a vysedat, trenér křičel: Vopovaž se spadnout!🤣
Dneska je to jiný. Myslím, že Vám tady určitě někdo poradí, kde začít.
Ale kdepak. Ke koním jsem se dostala taky až před 25 rokem a pak to šlo rychle. Za pár let pronájem jízdárny, trenérský kurz, pak s koňmi na venkov, chov koní, dětské tábory, když se chce, všechno jde. A pozor, nejsem nijak talentovaný jezdec. Jediné,co v tomhle věku už si myslím nebude tak žhavé,budou adrenalinové jízdy.
No, a do nejvyššího sportu to asi už taky nebude..
A prečo nie? S dobrým zázemím a finančným zabezpečím, prečo by to nešlo? Netvrdím, že človek, ktorý začne v 25 bude v 30 profesionálnym jazdcom, ale čo by mu malo brániť dostať sa do vyšších súťaží s dobrým koňom?
Moc děkuji děvčata, vůbec jsem nepomyslela na nějaké profi jezdectví, to ne, prostě taková ta klasika vklidu a žádné bláznovství. Takže díky, pokusím se o to 🐎