Stelli,moc se omlouvám!!!,🙏nemám u pečení psát,ale věnovat se cukroví 😀🙏🙏
Vlci v české krajině – zdroj sporů mezi farmáři a ochránci
ančovička:Stelli, to jsi se netrefila😀…proč myslíš, že pán má přezdívku lupus4?🙂
Stellina odpovídala Přišel, poradil 🙃 takže jste se netrefila vy 🙂
No právě 😂🤦🤦..sem si nevšimla 😂…to bylo tím cukrovím v troubě 😂😂😂!!!
Já pořád jako nechápu, proč je potřeba tahat do ČR vlky? Co tím získáte? Akorát problémy chovatelům a starosti myslivcům.😐 Nejsou na to zase nějaké dotace třeba? To pak určité zainteresované chápu a taky moc rád peníze,ale jinak ostatní tedy nechápu. Příroda bez vlků nezanikla a tak opravdu nevidím ten důvod. Aby to nebylo jak s migranty v Německu.😄 Chytráci “vypatlaný”to tam natahají a teď si poraďte.😄
Tahat do čr vlky? Kdo je sem přitáhl? Lidi? Ne, vlci sem přišli sami. Vlci tu byli dlouho, migranti v Německu ne a vlci s migranry a Německem nemají co dělat.
Stelle:Tahat do čr vlky? Kdo je sem přitáhl? Lidi? Ne, vlci sem přišli sami. Vlci tu byli dlouho, migranti v Německu ne a vlci s migranry a Německem nemají co dělat.
Samozřejmě že lidi kteří jim nebrání v rozmnožování. Stejně tak migrantům udělali podmínky a nikdo je tam nemusel tahat, přišli sami.🙂 Ono to chce občas používat hlavičku.😉
Panebože, musíte fakt lízt všude a prudit? Aspoň na Vánoce bych mohl být klid.
Sarah01:Panebože, musíte fakt lízt všude a prudit? Aspoň na Vánoce bych mohl být klid.
Ještě jsem nezačal,tak klid.😠
Vy jste ale evidentně nepochopil smysl slova tahat. Tahat sem vlky znamená, že jsne vljy odchytili někde kde byli a přivezli jsme je sem. Když už tady v čr jsou(přišli sami, nikdo je sem netahal) máme je znovu vystřílet?
Ach jo. Proč musíte všechno uvádět ve vztahu s politikou.
Stellinko, seš si jistá, že je ti dvanáct let?😅
Doron:Stellinko, seš si jistá, že je ti dvanáct let?😅
Samozřejmě že není.👍
Dvanáct ne. Až na jaře.
Stelle:Vy jste ale evidentně nepochopil smysl slova tahat. Tahat sem vlky znamená, že jsne vljy odchytili někde kde byli a přivezli jsme je sem. Když už tady v čr jsou(přišli sami, nikdo je sem netahal) máme je znovu vystřílet?
Ach jo. Proč musíte všechno uvádět ve vztahu s politikou.
Ano,ono totiž les již dávnou není prales a jsou to většinou hospodářské lesy. Tahat sem vlky znamená si je pustit do hospodářství a hájit jejich stavy ba přímo usilovat o jejich množení. To je celý a a já v tom vidím jen něčí snahu si z toho dělat dobré živobytíčko.
Cože? Tohle rozhodně tahat sem vlky neznamená. Můžete mi říct, kdo si z toho dělá živobytíčko?
Stelle:Cože? Tohle rozhodně tahat sem vlky neznamená. Můžete mi říct, kdo si z toho dělá živobytíčko?
No přece ti co je chrání.🙂 Myslíte že je lepší sledovat na kamerách vlky a nebo hákovat ve fabrice? Stejně tak se sposta lidí živila a živí na migraci a hrabou dotace a granty. Stelinko, pokud je vám opravdu dvanáct, tak uvidíte pokud se jednou až budete dospělá dostanete k byznysu co ve skutečnosti znamenají peníze a pochopíte co jsem se vám zde snažil naznačit. Lidem nikdy nevěřte a za vším hledejte osobní prospěch a hlavně prachy.🙂 Opravdu se na mě nezlobte a věřte že to myslím k vám upřímně a se ctí.
Stelle…to neuhádáš…vlci jsou takový kontroverzní téma…třeba já si myslím, že vlk do přírody patří, že je potřeba nějaký predátor, který bude alespoň částečně regulovat stavy zvěře, slyšíme to pořád, že zvěř je přemnožená.
No a pak tady máme chovatele třeba oveček a ti mají někde s vlky problém a když to člověk vezme z jejich pohledu, když najdou v ohradě potrhané ovce, tak je člověk taky chápe.
Běžnýho člověka si myslím, že vlk neohrožuje…teda nevím o tom, že by u nás zaútočil vlk na člověka. Já obecně mám větší vítr z divokých prasat neboť si myslím, že vlk spíše uteče nebo bude neviděn…
Takže já můžu říkat, že jsem pro vlka všema deseti, ale když budu chovatel ovcí a budu se s tím piplat a pak jich najdu deset roztrhaných a nesežraných, tak pro mě bude vlk třídní nepřítel. Každý má svojí pravdu.
N to jste vážně tak hloupej? Co o vlcích víte (mimo toho, že občas uloví NEzabezpečené ovce) ? Evidentně nic. Že se na tom někdo přiživuje, je jasný, ale to v podstatě je jako u všeho.
pro Stellu : 😉
Baron Prášil, vždyť tady ani nežije, neberte ho vážně.
lupus4:N to jste vážně tak hloupej? Co o vlcích víte (mimo toho, že občas uloví NEzabezpečené ovce) ? Evidentně nic. Že se na tom někdo přiživuje, je jasný, ale to v podstatě je jako u všeho.
pro Stellu : 😉
Jenže vás názor nelze brát jako nezaujatý. 😄Lupus je latinsky vlk. Ovis gmelini tu není a rád bych aby se mohl vyjádřit k vlkům i zástupce eventuální oběti.😄
Lupus je latinsky vlk
Opravdu ? No to jste mne svou “latinou” překvapil, teď ještě vyluštit tu číslici a jste hotovej JB 007😀