Děkuju, to je skvost ty na pravé fotce. Ten červený kohoutek patří k těm slepičkám s bílým peřím?
Dobrý den. Zajímá mě kolik kusů zakrslých slepiček jako holandská zakrslá, japonka nebo bantamka se vejde do kurníku 2m2. Díky.
Dobrý den. Zajímá mě kolik kusů zakrslých slepiček jako holandská zakrslá, japonka nebo bantamka se vejde do kurníku 2m2. Díky.
Anonymní:Dobrý den. Zajímá mě kolik kusů zakrslých slepiček jako holandská zakrslá, japonka nebo bantamka se vejde do kurníku 2m2. Díky.
Tak do deseti slepiček..ono záleží na tom, jak mate kurnik přizpůsobený hlavne zimnim podmínkám,protože slepičky nemůžete pouštět ven ve vysokých mrazech..to nechávám slepicky uvnitř,kde mají krmení a vodu, která stejně ve dřevěném kurníku zamrzá,takže vyměňuji nádoby se zmrzlou vodou za jiné.. a důležitá je zastřešená voliéra okolo kurniku,v případě deště,sněhu,jsou slepicky na suchu..kurnik umistit pod vzrostlé keře,v létě stin je výhodou proti žhavému slunci..mám 14 + 3kohoutky rousných zakrslých- milflérek..
Děkuju, to je skvost ty na pravé fotce. Ten červený kohoutek patří k těm slepičkám s bílým peřím?
Anonymní:Děkuju, to je skvost ty na pravé fotce. Ten červený kohoutek patří k těm slepičkám s bílým peřím?
..ano.. původně jsem koupila slepičky tříbarevné, porcelánové a k nim po čase nového stejného ciziho kohoutka..překvapení bylo, když se mi začala lihnout kuřata nejen tříbarevná, ale i modré Izabelky😂….
Tak jsem vám ještě jedno moje zlatíčko, vyfotila 😀..jen má dnes urousané rousy😂
To je modelína, panečku! Vy tu máte šecičky tak krásný slepičky, že my šmudly se budem stydět 😀