Chci slyšet vaši zkušenost. Jaké dáváte kvalitní masové konzervy? Nejde mi ani o cenu, jako spíš o kvalitu. Granule dávám Royal canin. Děkuji moooc.🐕
Masové konzervy
Krmíme fence konzervy Marp, od Falca pak konzervy Rony, kuře svalovina nebo kuře s mrkví. Taste od Wild taktéž rybí. Granule Marp. Syrové maso, ryby atd.
Ke granulím Royal Canin mám neskutečný odpor. Najdou se na trhu mnohem lepší.
Jde vám o kvalitu a krmíte RC? To je oxymoron ne? 🤔
Jestli psa krmíte kukuřicí od RC, tak kvalitní masová konzerva bude divoká jízda. 😂
Granule nekomentuji, tak odpovím jen na dotaz ohledně konzerv. Za mě teda kvalitní od Falca.
Já na cesty, když nemuzu krmit syrovym kupuju konzervy Louie. Nenašla jsem na trhu nic lepšího v poměru kvalita/cena.
Když vím, že nebude na cestách mrazák, zavařím maso do sklenic od medu. Lze to pohodlně i v horkovzdušné troubě. Je otrava s taháním skla tam a zpět a zároveň dobrý pocit, že nevyrobím další plechový odpad, sklenice doma vymyjeme a jedeme dokola dál. Občas jen nepřežije nějaké to víčko.
Lze za konzervu považovat i salámy? 🙂 Já ráda lovečák, ale psiska neříkají vůbec nic proti Chejn a Brit salámům. Bezva na dovolenou. Nerozříznu si prst o víčko či střep, plast obal opláchnu a najdu vhodnou nádobu. I to psí hovno se dobře sbírá, člověk se nezapatlá jak s granulovým.
Mohla byste mi prosím napsat návod na to zavařování? Na kolik stupňů, jak dlouho a tak… Moc děkuji!
efe:Mohla byste mi prosím napsat návod na to zavařování? Na kolik stupňů, jak dlouho a tak… Moc děkuji!
Funkční je tento návod:
https://www.sportuj.com/zavarovani-masa-v-troube/
Ale já jsem ještě použila jiný způsob, protože víčko (resp. ten nekovový těsnící kroužek vespod) při 180 stupních vezme za své a musíte pro další kolo kupovat celá nová víčka. Celý postup je na začátku stejný (čisté sklenice, voda v plechu pod nimi apod., jen jedete na 100 stupňů hodinu. Víčka to přežijí i pro opakované použití.
A chyby, kterých jsem se zprvu dopustila: Moc naplněné = vyteklo to. Naplněné jen masem = z masa (hovězí, zvěřina) byla tuhá žvýkací koule.
Takže plním do ¾ a zalévám vodou do stejné výše.
Moc díky!
Koukám, že by se asi dal v pohodě použít pomalý hrnec…