Schlíplý cane corso mix?
Dobrý den. Nevím kde pátrat a tak se chci zeptat zkušených chovatelů, zda mi pomohou určit plemeno psa. Psa někdo uvázal a nechal osudu. Pes je prozatím v kotci městského uřadu. Děkuji Jarda.
Dobrý den. Nevím kde pátrat a tak se chci zeptat zkušených chovatelů, zda mi pomohou určit plemeno psa. Psa někdo uvázal a nechal osudu. Pes je prozatím v kotci městského uřadu. Děkuji Jarda.
ta první myšlenka na první kuk je něco jako brazilská fila
a ten pohled mi připadá jako ztělesněná nedůvěra
Schlíplý cane corso mix?
Z těch fotek lze dedukovat pouze to, že je to něco buloidního. Ani nelze říct, jestli je to plemeno, nebo kříženec.
balu:Z těch fotek lze dedukovat pouze to, že je to něco buloidního. Ani nelze říct, jestli je to plemeno, nebo kříženec.
Já v tom bulla nevidím, spíše něco jako ta fila, cane corso… něco dogovitého.
Za mě spíše kříženec. Ale neznám všechna plemena dokonale.
Nevím proč ale trošku výrazem možná i boxem, bulldočí něco… ale to je spíš jen pocit.
Taky mi to přijde spíš jako nějaký molos. Ale co já vím o psech…
ano molos, nejblíže tam taky vidím filu.
Záleží na velikosti, já tam vidím kanárskou dogu, i ten pohled je jak našeho Bruna. Ale jak píšou výš, může to být nejspíš mix všeho možného.
Takto může dopadnout i boerboel, ale ten má většinou hlavu kulatější, toto ukazuje spíše kanárskou dogu, na filu je to celé moc mini.
Že by neměl čip?
pokud nemá čip, nehledala bych v tom plemeno, a dokonce máločetné. Prostě je to nějaký mix dogovitého typu. Už jsme viděla i pár “zaručeně” čistokrevných dog a vypadaly podobně… Přikřížené může být kde co - tam se schová od labradora po bulla cokoli…
Bandog? I když ta hlava moc typická není.Asi mix všeho co tu píšete.Ale pěkný je.