Díky Varaxi za další podnětné info.
ten trusník pod hřadem, dává to smysl - protože to nelítá z takový výšky, na druhou stranu, dole to holky taky zabordelej a bylo by fajn to moc jen tak vytáhnout a očistit. Případně můžu mít obojí, ale ono bude záležet, zda ty plechy na zemi právě půjdou snadno vyndat-bude záležet kam nakonec umístíme dveře. promyslíme, produmáme, můžu si to naorganizovat, jak bude vhodný.
Info o ječmenu v granulích- supr to vysvětletní s enzymy, asi bych pak nevěděla, pokud bych to ve složení našla, zda dávat, nedávat, kupovat, nekupovat, ale i tak, pokud se tomu dá vyhnout úplně najdu takové krmení.
Krmení- bude uskladněný v dílně, tam mám vyzkoušeno, že je sucho - měla jsem tam zapomenutý balík se sušenou zeleninou pro čokle - jako že hodně dlouho a je v cajku.
Podestýlku musím vykoumat, předpokládám, že tu můžu mít v přístěnku kam neprší? Jak moc toho budu potřebovat na rok- resp. jak je to u vás, když máte deset slípek? Že abych si udělala obrázek.
mi přijde obtížný na manipulaci
no asi možná jo, protože když by byl stojan vysoký, jak je tu navrhováno, že je lepší, tak to člověk musí nadzvednout a to se v malým prostoru bude blbě dělat, zvednout a vyndat plechovku,když bude zapotřebí. hmmmmmm. hm.
My máme 10 slepic, nezavíráme okénko nikdy
jako že ani když mrzne? hodně?