Bodlinka:jasný, jen bych je lehce pošrotovala.
Děkuji, potěšila. No já bych je namočil, tak jsem dával kukuřičné vločky a po těch se mohly utlouct. Se sojovými to bude podobné, jen je více tučná tak jsem nevěděl ale nebudu to přehánět.
Dobrý den, jsou vhodné sójové vločky na fotce pro slepice? Pouze jako doplněk.
jasný, jen bych je lehce pošrotovala.
Bodlinka:jasný, jen bych je lehce pošrotovala.
Děkuji, potěšila. No já bych je namočil, tak jsem dával kukuřičné vločky a po těch se mohly utlouct. Se sojovými to bude podobné, jen je více tučná tak jsem nevěděl ale nebudu to přehánět.
Sojové mají 3x víc tuku a 4x (třeba i 35 40 %) víc proteinu.
Brala bych to jako zdroj bílkovin a tuku, ale záleží, kolik se toho sype.
To teď říkám, že, chytrá, po tom, co jsem jim sypala samé takové dobroty… a vajíčko chudák tenká skořápka. Je to zajímavé, slépka takové malé obyčejné zvířátko, ale taková věda ji nakrmit; reaguje na krmivo hned.
Robik:Děkuji, potěšila. No já bych je namočil, tak jsem dával kukuřičné vločky a po těch se mohly utlouct. Se sojovými to bude podobné, jen je více tučná tak jsem nevěděl ale nebudu to přehánět.
S kukuřicí opatrně, kukuřice má velice málo vápníku, takze slepice jen tloustnou a chybi jim vápník..proto tenké skořápky..
Kukuřice ideálně v zimě/mrazech na noc.. Pomůže zahřát pupíky ☀️
tyhle sojové vločky jsou teda lepší než kukuřice asi 100%, protože kukuřice je tuk a troška nekvalitní bílkoviny a tohle je tuk a hromada kvalitní bílkoviny.
na noc zahřejou taky, ale slepice tu energii z tuku může použít taky na snášku