Díky objednám.
Prosím kde kupujete kvalitní nerezové misky pro velké psy. Budeme mít nový štěněcí přírůstek. Dnes jsem byla v superzoo velká 4 l miska, ale tenká že by se snadno promáčkla.
Prosím kde kupujete kvalitní nerezové misky pro velké psy. Budeme mít nový štěněcí přírůstek. Dnes jsem byla v superzoo velká 4 l miska, ale tenká že by se snadno promáčkla.
Já mám velké nerez misky tuším od Gappay už řadu let. Jedna je ťuklá, za to nemohl pes, ale pneu mého vozidla.
Díky objednám.
Je tu málo štěňátek, co bude za přírůstek? Když se budete chtít pochlubit, nesmíte minout toto téma! 🙂
Mám misky z IKEA a teda jsou skvělé. Jenom už je u nás asi neprodávají. Možná v zahraničí? Ale jsou silné, pevné a necinkají, protože mají ze spodu gumu, která se zatím stále nezteřela (2-3 roky každodenního venkovního používání).
Ahoj, já většinou kupu tady: https://www.nuf-nuf.cz/misky/ zatím dvě misky a spokojenost.
Děkuji nakonec jsem koupila na bitiba. cz, mají nerezové misky. Které mají zespodu gumu a nekloužou i pro velké psy. Měli by být pevné, uvidím až přijdou. Děkuji
tetrivek:Prosím kde kupujete kvalitní nerezové misky pro velké psy. Budeme mít nový štěněcí přírůstek. Dnes jsem byla v superzoo velká 4 l miska, ale tenká že by se snadno promáčkla.
Já normálně ve Zvěrokruhu, kde mám slevu.
Sháněla jsem kdysi i misku pro krmení štěňat (pro moje tři kočky) - takové ty soustředné kružnice nebo jak to popsat ;-), a ty mi objednali na vesnici v obchůdku, kde prodávali krmiva, steliva, ale také kytky, zeminu atp.
tetrivek:Děkuji nakonec jsem koupila na bitiba. cz, mají nerezové misky. Které mají zespodu gumu a nekloužou i pro velké psy. Měli by být pevné, uvidím až přijdou. Děkuji
Jj, s tou gumou zespodu mám i já pro kočky.
My máme nerezové misky víc jak dvacet let a pořád jak nové, a to jsou stále v permanenci. Akorát ta guma, aby neklouzaly, se rozpadla. Tenkrát byly jako dárek k nějakým granulím.
balu:My máme nerezové misky víc jak dvacet let a pořád jak nové, a to jsou stále v permanenci. Akorát ta guma, aby neklouzaly, se rozpadla. Tenkrát byly jako dárek k nějakým granulím.
Jj, u jedné misky se mi guma už roztrhla, tak jsem ji vyhodila. Ale vydržela také dlouho.