Na tohoto krasavce jsme narazili včera, myslím si správně že je to střevlík? Jaký?
Dobrý den, co se mi to dnes podařilo vyfotit za brouka? U nás na zahradě. Snad bude fotka kvalitní.
Dobrý den, co se mi to dnes podařilo vyfotit za brouka? U nás na zahradě. Snad bude fotka kvalitní.
Mandelinka
Na tohoto krasavce jsme narazili včera, myslím si správně že je to střevlík? Jaký?
špatné foto
Scheidlerův nebo fialový
Brouk velikosti chrousta, teď je ve velkém počtu v listnatém lese na jižní Moravě, co to je za brouka?
Anonymní:Brouk velikosti chrousta, teď je ve velkém počtu v listnatém lese na jižní Moravě, co to je za brouka?
Chrobák lesní?
Koukám na více fotek když zadám chrobák lesní do google a je to on, děkuji. Není to nic vzácného tedy.
Přidám do hádanek jednu krasavici.
orionka:Přidám do hádanek jednu krasavici.
Hezká, ale jedovatá majka fialová.
To je ta jedovatá majka, co jí nemají žrát psi? To vidím prvně a tak doufám, že u nás nejsou.
Jo, to je ona. Má nějakou symbiózu se včelami (tedy symbiózu asi ne, když jim škodí). Ale vyskytuje se tam, kde jsou včelíny. Asi plošně po celém území České r.
Je to mandelinka.
Není to Bázlivec olšový?
Taky mám jednoho prťavce, byl moc hezký. Ani nevím, jestli je to brouk, nebo třeba ploštice. Velké to bylo asi 5 mm.
Anonymní:Je to mandelinka.
Tohle fakt není mandelinka.
orionka:Taky mám jednoho prťavce, byl moc hezký. Ani nevím, jestli je to brouk, nebo třeba ploštice. Velké to bylo asi 5 mm.
Nymfa ploštice.
Dík, jak bude vypadat dospělec nevíte?
Tak asi kněžice travozelená. Smraďoch. Ale nymfa byla moc hezká.
Tato můra je co zač? Byla docela velká cca 5 cm.
Osenice šťovíková.
Moc fér to ale není. Gůgl ví všechno.🙂