Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 24.08.2023, 18:52:39
Jo už k tématu nemám co říct 😃 protože o letce bychom mohli mluvit rok .
A jedno mi to dalo pokud by pan David Blažek chtěl se ozvat na e-mail 01314 @ seznam.cz . Ale pokud uzná že to vhodné není ani s tím problém nemám ( a mám pro to plné pochopení). A ano pokud má člověk cíl musí se obklopit lidmi kterým věří.
Když má někdo něco zažité deset let, tak chvíli trvá, než si to v hlavě změní, tak se na něj nezlobte, pedagogové obzvlášť.
Moje slépky létají jak orli. 😀 Kropenatá opět v deset večer visí na drátě. Tedy sedí. Na plotě nahoře. Bílá, co vypadá jak hrdlička, uřvaná taková, spí na kurníku. Venku, sedí na ploché střeše. Kohout dva dny zpět zmizel, našla jsem ho sedět v hnízdě na sneseném vejci. Ale jinak jsou hodný. Jenom staré slépky se perou s kohoutem, tak na ně z vokna řvu, ať toho nechaj, a funguje to, přestanou na pět minut. Slépka, co už měsíce nic nesnesla, vyrobila vejce velikosti pingpongáče, ještě tak síť, kdyby holky upletly.
🤦 A vidíte pane List už jsme u toho ( když jsme tady v té chovatelské diskuzi) už to chce někdo aplikovat snad na slepice !
To muselo stát dost přemejšlení, z mojeho dotazu dokázat vydedukovat, že chci stříhat svejm slepicím křídla 😄 Mě slepice nezdrhaj, to spíš sousedovic by chtěly k těm mejm 😉