Zrzavci:😀😀😂 Tohle mě zničilo 🤣
moje chlouba
Zrzavci:😀😀😂 Tohle mě zničilo 🤣
moje chlouba
Jé, to je hezká chlouba. Copak je to za plémě? (se v tom neorientuju)
Wyandotky…asi zdrobnělé 😀
Já jak teď načihuju do světa drůbeže, tak se nestačím divit, co objevuju. A jak i měním pohled na ty slípky. Já jsem ty čtyři měla a mám v plánu opravdu už dvacet let, nikdy jsem na slepice nekoukala jako na blbky, ale nějak jsem v to prozatím nehloubala, ale teď se hrozně ráda dívám na fotky drůbeže v trávě. Asi, že člověk většinou viděl ty co žijí někde za stodolou, mají to tam rozhrabaný, zabordelený a byl to takovej častej úzus. Krásně se na to kouká, když mají prostor, můžou si tam chodit……..naprosto mě uchvátilo to hejno, kolem kterýho jezdím cestou, na to se tak krásně dívá.
Zdrobnělé hamburčanky jsou u mě číslo jedna. 👍
Tak máme za sebou 4 měsíce 🐔
JardaPecival:Tak máme za sebou 4 měsíce 🐔
Nádhera 😊👍…jako z porcelánu 😇…
Vyřídím 😊 A děkujeme 🐥
Sasexka porcelánová - moji pubertiaci (liahnutí 2.5.2023)
Sice to nejsou slepičky, ale hezka fotka z večerního zavírání hus a pizmovek 😀
dušičky😊
Moc pěkné hejno máte, spotřebují hodně krmiva když k tomu mají pastvu? Děkuji, Ruda
to sou zabijáci 😀
Anonymní:Moc pěkné hejno máte, spotřebují hodně krmiva když k tomu mají pastvu? Děkuji, Ruda
Děkuji 😊jsou to letošní ,4 měsíční pizmovky a husy dvouleté..k pastvě maji 2000 m zeleného výběhu a krmeni adlibitum..tedy stálý přístup cely den..dle chuti😀..pizmovky jsou ještě ve “vývinu”, tak se cpou celý den, maji výkrmovou směs pro kachny plus pšenici..husy se vice pasou,ale také pšenici a dle libosti.. když jsou mladá zvířata na výkrm ( nejen), musi se jim dát,co potřebují..potom jsou zdravá a rostou před očima 😊😉
Krůta bronzová
Opravdu parádní 👍
Lidi, prosím, je to kohout nebo slepice? 🤔
Pěkný kohoutek 👍😊
Děkuji 🙂
Kur kropenatý, předek dnešní drůbeže, žije stále v Indii a vzhledově je to opravdu krásný kousek.