Dobrý den, zítra se chystám na zabíjení svých prvních kachen pekingských, koupil jsem je jako káčata a už nastal den D, mám jich 8 a zítra chci první 2 zabít a vykuchat. Zabíjel jsem před léty krocany ale už si postup úplně nepamatuji, napsal by mi třeba někdo v pár bodech jak na to. Začíná se kuchat od kloaky nebo od krku? Děkuji.
Minulý víkend jsem zabil první dne kachny pekingské, kačera a kachnu. Kačer šel krásně oškubat neměl tolik pysků jako kachna, u ní to byla velká piplačka. Neznamená to že mám zabít jen kačery a na kachny ještě počkat? Že by ty pysky odrostli nebo to tak u kachen je ?
Mám pocit, že se na iF psalo, že se má s porážkou počkat, až peří “dozraje”, aby se to lépe škubalo, ale nevím, zda se to netýkalo hus. Ančovička či jiní znalí jistě poradí 🙂