- Příspěvek #143904
- Nahlásit
Ano, šlo mi právě o tu krásnou sněhovou barvu. Existují takto bílé u všech plemen? Třeba i u britské kočky?
Prosím prosím řekne mi někdo co je to za plemeno kočky na obrázku?
Může to být cokoli. Na koťatech lze plemennou příslušnost poznat hůř než na dospělých jedincích.
Jestli vám jde o to, že jsou bílá, tak tím jsou docela známé turecké angory (i když mohou mít i jiné barvy). Jinak pozor, u čistě bílých koček s modrýma očima je častá hluchota.
Ano, šlo mi právě o tu krásnou sněhovou barvu. Existují takto bílé u všech plemen? Třeba i u britské kočky?
Měla jsem sněhově bílou peršanku, byla v pořádku.
Jako kotě měla tmavou skvrnu na hlavě, ta časem vymizela.
Z čistě bílého kotěte
vyroste hluché zvíře.
Marionett:Ano, šlo mi právě o tu krásnou sněhovou barvu. Existují takto bílé u všech plemen? Třeba i u britské kočky?
Ano. Ale viz výše - u bílé barvy je dost vysoké riziko hluchoty. Jedno naše bývalé dítě měla i hluchého frbula, taky bílý. A vím, že stejný problém se popisuje i u dalmatinů.
I u borderek se hluchota vyskytne, asi u bez PP.
Papíráci snad musí mít test.
Rapotačka:Měla jsem sněhově bílou peršanku, byla v pořádku.
Jako kotě měla tmavou skvrnu na hlavě, ta časem vymizela.
Z čistě bílého kotěte
vyroste hluché zvíře.
Já myslela, že ta čistě bílá musí být spojená s modrým okem, aby z toho vyrostla hluchá kočka ? Pokud má taková kočka jedno oko žluté, druhé modré, zpravidla bývá hluchá jen na tu stranu, kde má modré oko.
Dobrý den, nevíte někdo co je za plemeno moje kočka, je jí 6 lekočka její matka je domácí kočka to vím ale napadlo mě že je otec britský kocour.
Pokud je matka obyč micka, tak vy máte totéž. Žádné plemeno, prostě typický kočičí mix, kterých je většina. Briťáka tam úplně nevidím.
Pokud chcete může nechat domácí micku otestovat DNA - jinak pokud nemá PP, tak se jedná o vesnický mix, většinou evropská kočka.
https://www.genimal.com/cs/dna-tests/Kočka/kočičí-genetická-identifikace/
Kdyby měla PP, tak se tady David neptá. Si myslím.
David:Dobrý den, nevíte někdo co je za plemeno moje kočka, je jí 6 lekočka její matka je domácí kočka to vím ale napadlo mě že je otec britský kocour.
Také vesnický kocour.
Tak tak. Prostě kočka domácí (Felis catus) bez další specifikace. Takoví zrovna teď mi doma podřimují - jeden na zemi, druhý na gauči.