Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 12.12.2023, 15:10:06
Výborná, výborná, výbornááááááÁÁÁÁáááá
výborná Ronja s Motejlem!
Ronjo? a myslíte si, že se to stihne? Že bych od Vás trošku opisovala, protože to je geniální nápad. drahá půle sice nejni puzzlovací, ale tohle by ho mohlo bavit za dlouhých zimních večerů. Díík
Mně ten experiment přijde trochu… no… zkáza nepřišla, protože myši začaly spolupracovat a pak je tam Atlantida… ehm… myši ve vězení, no co asi měly dělat. Autor bere lidstvo tak jako hromadně, všechny má za nevědomé; zničíme se, jsme strašní. To je ale docela hrozný přístup. Pána neznám, doufám, že se snaží být na lidi milý a pomáhá slabším a navrací se k životu na vsi… tak jako my, že jo. 🙂 Ve skutečnosti to budou delfíni a už dávno víme, co uslyšíme naposled. “Sbohem a dík za ryby.”
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.12.2023, 15:17:38
Zrzavci, spíš si myslím, že to bude až k těm narozkám (nevadí, jen na to nesmím zapomenout, ale nezapomenu, nezapomenu), i když výjimečně včas nám dorazil kalendář. Jé to by bylo super, to udělejte🙂
To necenzuruje AI, ale autori videa. Videá s obsahom, ktorý môžu “narušiť mravnú výchovu mládeže”, a podobne, zvyknú sociálne siete zobrazovať menšiemu publiku, prípadne nezobrazovať vôbec a označujú ho ako “nebezpečný”. Preto autori rôzne obchádzajú tieto algoritmy, práve napríklad samocenzúrou.
Já pár takových videí viděla “před” a “po”, tu cenzuru vypípáním nebo takovou tou autorsky nechráněnou hudbou tam dodalo YT. Ale třeba to tak není u všech. Také vídám teď už videa, kde se explicitním výrazům snaží autoři v mluveném slovu vyhnout, aby jim to algoritmus YT nevycenzuroval.
Tak teda našla jsem tu úplně pozitvní pozitivnost. Dostala jsem se k tomu přes Taliprdnici a rozkousanou knihu, kteréžto v dalším příspěvku zvěčnila Bobča jakožto krokodýla s puzzletem, následovalo budování zmíněný ve “venčícím”…vyfotím domeček, z fotky nechám udělat puzzle, puzzle dostane pánešek pod stromeček (kdyby se to nestihlo teď, tak k narozkám). Puzzle spolu budeme skládat, jako jsme skládali - budovali domeček. Jednou budeme tuze staří sedět v houpacích křeslech, rádiovky na hlavě…puzzle na stolku, pak nás snědí myše.
já zapomněla na myš!!..a na nohách máte bačkory😀
Zrzavci.ten obrázek vlevo-ten skrytý.šel až na naponěkolikáté otevřít🙂
Assil díky za cewe - objednávno!! a RONJO, KDYŽ TO STIHNETE OBJEDNAT DO ZÍTRA, TAK STÍHÁTE VYZVEDNOUT PŘED VÁNOČKAMA. já jsem to objednala s tím, že i kdyby to nevyšlo, bude brzo svátek, tak to taky můžu zazářit 🙂