Aktuálně: 3 727 inzerátů211 197 diskuzních příspěvků18 263 uživatelů

Všeobecný pokec

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 13:20:21 xxx.xxx.198.226

Já se kupříkladu mám jako prase v žitě! A proč si tuhle krásnou a šťastnou realitu kazit nějakými záběry trpících ubožáků, ať už z řad zvířat nebo lidí. Prostě nebudu, a nebudu na to ani myslet, raději hledím udělat něco pro to, aby se to v budoucnu třeba nedělo v mém okolí, a tak tuhle maličko informuji, tady dovzdělám, támhle pomůžu 🙂 To mi dává smysl.

efe
efe 12.12.2023, 13:29:40 xxx.xxx.30.165
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 12.12.2023, 12:41:36

jooo, souhlas, to jsem jen v rychlosti našla, ale ten základ tam nějak je

Orionka (neregistrovaný) 12.12.2023, 13:32:24 xxx.xxx.190.172
Buggyra:

Já se kupříkladu mám jako prase v žitě! A proč si tuhle krásnou a šťastnou realitu kazit nějakými záběry trpících ubožáků, ať už z řad zvířat nebo lidí. Prostě nebudu, a nebudu na to ani myslet, raději hledím udělat něco pro to, aby se to v budoucnu třeba nedělo v mém okolí, a tak tuhle maličko informuji, tady dovzdělám, támhle pomůžu 🙂 To mi dává smysl.

Jdete na to dobře. Tuhle informuji, tady dovzdělám, támhle pomůžu.👍

A na vánoční trhy nechodím. Ty v Drážďanech byly prý vůbec “výživné”.

Fikovnice
Fikovnice 12.12.2023, 13:40:53 xxx.xxx.177.249

Že se zapojuji se svojí troškou do mlýna…

Mě onehdá úplně šokovala cenzura na internetu, konkrétně na YT. Poslouchala jsem nějaký pořad někoho celkem mladýho (absolutně už nevím, o čem to bylo 🙂 ), ale třeba slovo znásilnění a tuším i sex nebo pohlavní styk bylo AI vypípáváno. 

Já zažila divoký devadesátky a bohužel to, co se tehdy dávalo na internet, byly takové hrůzy, že jsem ráda, že toto zmizelo (mám na mysli třeba videa od ISIS). 

Ale, aby se vypípávaly slova výše uvedená, tak to rozhodně nebude znamenat, že znásilnění se nebudou dít. Ani to neznamená, že mladí nebudou vědět, jak se souloží. Přišlo mi to takové…schizofrenní, neboli od pangejtu (90. léta) k pangejtu (současnost).

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 13:41:26 xxx.xxx.198.226

Já nemám na vánoční trhy čas. Rodičům naštípat dříví, kamarádce nakoupit mlíko, mamce dovézt linecký, co jsem o víkendu splácala, pokrmit zvěř, pomoct kamarádům připravit akci, než si taky tady počtu, co kdo napsal….kdo to má stíhat 😀 Ještě taky asi v zaměstnání bych měla něco podělat…

Anonymní (neregistrovaný) 12.12.2023, 13:41:26 xxx.xxx.190.172
assil:

No já jsem si vzpomněla na tenhle článek co jsem četla včera 😀

ono to je o tom úhlu pohledu taky

https://medium.seznam.cz/clanek/daniela-cerna-zenska-musi-byt-pri-tele-aby-se-ji-slepice-baly-vyzabliny-nemaji-sanci-34470

Co je mi platné, že se mě budou bát slepice, když ke tkaničkám v botách se nořiím tak, jak to rád a často předváděl V. Menšík.

Fikovnice
Fikovnice 12.12.2023, 13:44:54 xxx.xxx.177.249
Buggyra:

Ono je to takové…že nevím vlastně, jak se k tomu postavit…

Mně přijde choré už to, že někdo něco strašlivého natočí a dá to na internet. Na druhou stranu zase mnohdy může být užitečné přinést informace, protože někteří nevěří, že se ty hrůzy dějí (teď mám třeba konkrétně na mysli, jak Izrael přizval zahr. média s tím, že jim pustí necenzurované záběry těch umučených lidí - viz útok na hudební festival - už to dál zde nechci připomínat; tady všichni víme, co se stalo).

Buggyra
Buggyra 12.12.2023, 13:45:04 xxx.xxx.198.226

Fikovnice: když ona to vypípává umělá inteligence, ne člověk. A ona UI nerozliší, zda je to video propagující ony praktiky s dětmi a nebo zda se jedná o medicínské poradenství… To je jak s těmi plemeny psů, kožešinovými farmami, cirkusy a kočáry v Praze… radši zakážeme všechno, než bychom složitě zajišťovali, aby se neděly nepravosti v jednotlivých případech. Jednodušší je vzít šmahem z jedné vody na čisto. Nebo třeba když jako státní aparát neumíme rozlišit, kdo je skutečně chudý a potřebuje pomoct, a kdo se tak jen vyčůraně tváří, tak radši rozdáme všem / seberem všem.

Anonymní (neregistrovaný) 12.12.2023, 13:46:16 xxx.xxx.190.172
Buggyra:

Já nemám na vánoční trhy čas. Rodičům naštípat dříví, kamarádce nakoupit mlíko, mamce dovézt linecký, co jsem o víkendu splácala, pokrmit zvěř, pomoct kamarádům připravit akci, než si taky tady počtu, co kdo napsal….kdo to má stíhat 😀 Ještě taky asi v zaměstnání bych měla něco podělat…

Podělat v práci evokuje jiný výraz (vypípnuto), tak ať tam něco nepokazíte 😉

(Taky jsem v práci a neskutečně se tu nudím.)

Fikovnice
Fikovnice 12.12.2023, 13:46:44 xxx.xxx.177.249
Buggyra:

Já to risknu napsat 🙂: Já už si tolikrát říkala, kolik z nás je třeba zde v diskuzi v pracovní době!!!😄 A PROSÍM, absolutně se nikoho nechci dotknout!

Fikovnice
Fikovnice 12.12.2023, 13:48:15 xxx.xxx.177.249
Anonymní:

Podělat v práci evokuje jiný výraz (vypípnuto), tak ať tam něco nepokazíte 😉

(Taky jsem v práci a neskutečně se tu nudím.)

“…taky jsem v práci a neskutečně se tu nudím…”

Tak to jste jen potvrdil/a můj předchozí příspěvek…😄😉

Orionka (neregistrovaný) 12.12.2023, 13:58:32 xxx.xxx.190.172

Jenže já mám tu nudu v náplni práce. Ale kdybych si vzala pletení, nebo ponožky na zašívání…..to by bylo sice užitečné, ale blbě by to vypadalo. 

Zrzavci
Zrzavci 12.12.2023, 14:14:39 xxx.xxx.226.6
Anonymní:

Co je mi platné, že se mě budou bát slepice, když ke tkaničkám v botách se nořiím tak, jak to rád a často předváděl V. Menšík.

Jsou tady jistá řešení… kurnik proč to není vidět? musíte kliknout halt pod příspěvkem v levém rohu.

Obrázek
assil
assil 12.12.2023, 14:32:19 xxx.xxx.206.172
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.12.2023, 14:14:39

Ty umíš i schovávat obrázky. 😀 😀

Zrzavci
Zrzavci 12.12.2023, 14:36:04 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 12.12.2023, 14:32:19

Ano! Krom toho, že se mi daří zcela nevědomky měnit fotky  u hádanek, tak umím taky malovat neviditelný vobrázky, co se zviditelněj až poté, co se klikne v příspěvku do levého rohu a řekne simsalabim! 😀

efe
efe 12.12.2023, 14:37:47 xxx.xxx.199.5
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.12.2023, 14:36:04

Anebo se na něj musí kliknout přesně ve stejné fázi měsíce, ve kterém byl pod příspěvek vložen!

Zrzavci
Zrzavci 12.12.2023, 14:48:18 xxx.xxx.226.6
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 12.12.2023, 14:37:47

nu v tom případku, bude mít raven dost šichtu tohle seštelovat 😀

Arbora
Arbora 12.12.2023, 15:00:49 xxx.xxx.131.25
Fikovnice:

Že se zapojuji se svojí troškou do mlýna…

Mě onehdá úplně šokovala cenzura na internetu, konkrétně na YT. Poslouchala jsem nějaký pořad někoho celkem mladýho (absolutně už nevím, o čem to bylo 🙂 ), ale třeba slovo znásilnění a tuším i sex nebo pohlavní styk bylo AI vypípáváno. 

Já zažila divoký devadesátky a bohužel to, co se tehdy dávalo na internet, byly takové hrůzy, že jsem ráda, že toto zmizelo (mám na mysli třeba videa od ISIS). 

Ale, aby se vypípávaly slova výše uvedená, tak to rozhodně nebude znamenat, že znásilnění se nebudou dít. Ani to neznamená, že mladí nebudou vědět, jak se souloží. Přišlo mi to takové…schizofrenní, neboli od pangejtu (90. léta) k pangejtu (současnost).

To necenzuruje AI, ale autori videa. Videá s obsahom, ktorý môžu “narušiť mravnú výchovu mládeže”, a podobne, zvyknú sociálne siete zobrazovať menšiemu publiku, prípadne nezobrazovať vôbec a označujú ho ako “nebezpečný”. Preto autori rôzne obchádzajú tieto algoritmy, práve napríklad samocenzúrou. 

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 12.12.2023, 15:10:06 xxx.xxx.119.6

Tak teda  našla jsem tu úplně pozitvní pozitivnost. Dostala jsem se k tomu přes Taliprdnici  a rozkousanou knihu, kteréžto v dalším příspěvku zvěčnila Bobča jakožto krokodýla s puzzletem, následovalo budování zmíněný ve “venčícím”…vyfotím domeček, z fotky nechám udělat puzzle, puzzle dostane pánešek pod stromeček (kdyby se to nestihlo teď, tak k narozkám). Puzzle spolu budeme skládat, jako jsme skládali - budovali domeček. Jednou budeme tuze staří sedět v houpacích křeslech, rádiovky na hlavě…puzzle na stolku, pak nás snědí myše.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.