Budu mít po přečtení pocit, že chci vyskočit z okna…z našeho vyvýšenýho okna?
Vietnamky na nehtech nosí roušky proto, aby nedýchaly ten prach z nehtů při pilování a broušení.
Vietnamky na nehtech nosí roušky proto, aby nedýchaly ten prach z nehtů při pilování a broušení.
Nevím, do jakého tématu to dát, ale… dost často jsem poslední dobou vzpomínala na Calhounův experiment a na jeho (opakovaně potvrzené) výsledky v porovnání s vývojem naší populace. A teď čučím na net, že toto srovnání už (logicky) existuje, dokonce s přesnou datací jednotlivých fází, a že právě TEĎ jsme přesně na té hraně, kdy by se ještě dalo zasáhnout proti vymření. Najděte si to, je to fakt děsně zajímavý.
efe:Vietnamky na nehtech nosí roušky proto, aby nedýchaly ten prach z nehtů při pilování a broušení.
aháá..to mě nenapadlo😲a já,že zodpovědnost🙄..Já na nehty nechodím,mám je krátké zkrz kytaru-teď už tak nehraju(3-4 krát do roka),ale zvyk přetrvává..nesnesla bych dlouhé…Ale vidím je přes výlohu v ulici..
Ano ano, myšičky, říkám to už pár let, že jsme na tom úplně stejně.
Budu mít po přečtení pocit, že chci vyskočit z okna…z našeho vyvýšenýho okna?
Ne, protože to už uvnitř sebe víte.
Já si na to vzpomněla s “módou” různých sexuálních deviací, nenormálností, hledáním sebe sama a vlastního pohlaví atd… To je naprosto přesně tentýž průběh.
To bych neřekla, jen se Vám spíš potvrdí to, co ve skrytu duše všichni dávno víme.
Já když jsem to tehdy četla, tak tady byl svět ještě vlastně v pořádku, ale to Japonsko přelidněný už to ukazovalo. Taky to, že se nás rodí míň a míň a nedržíme tolik spolu…. a te´d je to úplně už vidět, no.
děvčata…."vo co go"??neskákejte z okna..budou vánoce😲😇
Tak já myslím, že nošení roušek jsme si vyzkoušeli…jako myslím, že už to není taková zvláštnost, rarita jako v dobách před covidem, že už se člověk nemusí cítit jako exot.
Za mě teda, když má někdo nějakou chřipajznu, či jinou virózu a nebo prská na všechny strany a jde mezi lidi…k lékaři, do obchodu, do MHD a pod. tak z mého pohledu je slušnost si tu hubu něčím zakrýt, třeba tou rouškou…aby to neprskal na lidi okolo…
dost často jsem poslední dobou vzpomínala na Calhounův experiment a na jeho (opakovaně potvrzené) výsledky v porovnání s vývojem naší populace
TEĎ!!! jsem o něm říkala lektorce angličtiny! Před dvěma hodinama 😀 Takže další člověk, co si s hrůzou vstávajícími vlasy na hlavě co nevidět přečte o budoucnosti lidstva…
No holky, nechci vám do toho kecat… ale já když jsem si to hodila paralelně s vývojem naší globální populace, tak jsem na kliku od toho okna trochu sahala… Nu dobrá, pak jsem si zracionalizovala, že to není moje starost, já jsem ještě “normální”, a za svého života budu jen pozorovat postupující úpadek, takže nemusím skákat hned. Ale může se stát, že ta myšlenka ještě přijde. Člověk si to nesmí připouštět, no snažím se. To jen občas si na to vzpomenu a přeběhne mi mráz po zádech…
A pak se člověk s alergií bojí na veřejnosti vysmrkat. 😀
Mám zákaz číst nebo koukat na věci, ve kterých není aspoň špetka naděje, právě proto - vždyť to přeci víš.
No ona ta fáze “smrti” je predikovaná lehce po roce 2030…
vy asi řešíte něco jiného,ale já mám taky zákaz sledovat negativní věci..jen,co je pozitivního..nedívám se tudíž na zprávy,a politické diskuse..mažu mejly,ve kterých je byť jen náznakem téma politiky,ukrajiny…atd.bez přečtení..v rádiu,když začnou zprávy,zeslabuju..Stačí mi titulky,kdž rožnu počál a na “novinkách” vyskakují nějaké takové…👎
Pro takovýhle lidi jsou zprávy taky 😀
Ale já si nemyslím, že zavírat oči před negativníma věcma něco řeší, ty negativní věci nezmizí a dřív nebo později stejně člověka doženou.
efe:Já si na to vzpomněla s “módou” různých sexuálních deviací, nenormálností, hledáním sebe sama a vlastního pohlaví atd… To je naprosto přesně tentýž průběh.
A zachrání to elektroauta a fotovoltaika?
že to není moje starost, já jsem ještě “normální”…
Dovolím si oponovat, neboť z hlediska vývoje civilizace/populace ani Vy, ani já atd. normální nejsme neb jsme se nerozmnožili 😉