Panebože, já mám namlouvat dvě přednášky… 😂
Ale toto mě baví víc! 🤣
Panebože, já mám namlouvat dvě přednášky… 😂
Ale toto mě baví víc! 🤣
Fikovnice:Vlastně jak jsou holky staré?
Trio minikids?😂
14-15 let
To je těžké, já ta děvčata neznám. Nevím, co by se k nim hodilo. Zkuste napsat víc informací o nich a jejich vizi.
Em Džej Kej (Miracle Jolly Kids) je fakt nejlepší!👏
Čeština je poklad, rozhodně souhlasím. Za rok až dva dost lituju toho pána, co je uvaděčem v Carnegie Hall. “Ladies and gentlemen, this is… Řeřichy žlutolícé!” 🙂
Semirah:Tak potom miesto kids dať kingdom alebo kiss alebo kittens.
Miracle Jolly Kittens je úplně nejlepší!!!👏
Když angličtina a jsou to takové žabky, tak co takhle …Angels (andělé, snad to píšu správně). A nějací andělé zpívající? Zpívající andělé? Snad to někdo přeloží, já angličtinou nevládnu.
Není to kapela, ale pěvecké uskupení v ZUŠce. Zkouší spolu teprve od září, repertoár jim tvoří učitelka.
Normální 3 zpívající dospívající holky😊
A co říkají na tu obměnu za Kittens, jak vymyslela Semirah?👍
A co říkají na Killers, jak jsem vymyslela já?🤣
No bóže, tak by se to naučil.
To by bylo Singing Angels…ale asi tam teda musí být ty slabiky, no.
Díky. No, Singing Angels ale nezní moc libozvučně… To není ono.
Taky nad tím prokrastinuju, krásné zadání. 🙂
Se spellingem či výslovností se dá vymyslet věcí, třeba C Trio (Češi by to četli špatně), Here Trio (by si mysleli, že to je špatně napsaný).
A koukám si tu na svůj kvetoucí šťavel trojhranný. Latinsky má krásné jméno, je to trojlístek, tak co poupravit Oxalis Triangularis na Voxalis Triangularis? 🙂 Strašný nápad.
Fikovnice:Miracle Jolly Kittens je úplně nejlepší!!!👏
Taky si myslím.
Plaka:Taky nad tím prokrastinuju, krásné zadání. 🙂
Se spellingem či výslovností se dá vymyslet věcí, třeba C Trio (Češi by to četli špatně), Here Trio (by si mysleli, že to je špatně napsaný).A koukám si tu na svůj kvetoucí šťavel trojhranný. Latinsky má krásné jméno, je to trojlístek, tak co poupravit Oxalis Triangularis na Voxalis Triangularis? 🙂 Strašný nápad.
To zní skoro jako zaklínadlo 🤭
Ešte by bola iná možnosť, len j by nahradilo y
Kiyomi - výslovnosť je j
Kiyomi is a feminine name of Japanese origin meaning “clear,” “clean,” or “beautiful
Značím si👍
A je to aj ovocie🙂
A ode mě sis jako nepoznačila nic?? A to proč jako?🤣
Ode mě máš Mijolky a Lyristes nebo Lyristes tres. Prosím, poznamenat!😂
Já ty přednášky neudělám, to je jasný!!!
Edit: Ještě máš Joking Minnies…