Fikovnice:V tom případě Miracle Jolly Killers… 😄
🤣🤣🤣
Fikovnice:V tom případě Miracle Jolly Killers… 😄
🤣🤣🤣
Nenapsala jsi nám styl muziky, kterou zpívají…
Jsou zrovna ve věku, kdy zrovna preferují tu Aj
Kids v názvu možná projde v asociaci s triem Golden Kids 👌
Fikovnice:Nenapsala jsi nám styl muziky, kterou zpívají…
Podle aktuální soutěže. Teď vystupovaly prvně na celostátní úrovni v klasickém zpěvu a přivezly 1. místo 🤗
A ten typ muziky…?
Lidovky, pop, sborové…?
Jako že zpívají všehochuť?
No jo, chápu. Ale ty anglické názvy už jsou nuda, jsou fádní, jako kdyby lidi neměli fantazii a národní hrdost.
Fikovnice:A ten typ muziky…?
Lidovky, pop, sborové…?
Asi postupně dojde na víc žánrů. Teď to byla klasika.
Fikovnice 👍😄
Irma19:Jste dobrá!
Jen nevím, jestli by slečny ustály to kids…
Ďakujem. Ešte som našla, že jomi znamená v španielskom slangu priateľ, člen gangu, ale na ki nemám k tomu nič
Irma19:Jste dobrá!
Jen nevím, jestli by slečny ustály to kids…
Tak potom miesto kids dať kingdom alebo kiss alebo kittens.
Ne ne, to Vy jste dobrá!!👏
Já už jen obměnila kids za killers…😂
Fikovnice:Ne ne, to Vy jste dobrá!!👏
Já už jen obměnila kids za killers…😂
Ďakujem veľmi pekne 😊
Balu, já to zkoušela - česky něco vymyslet, ale pokud tam mají opravdu být ty slabiky, je to těžké… Jde o to, zda děvčata od Irmy na těch slabikách trvají.
Vypadá to, že se holkám název líbí, určitě postupuje do užšího výběru 👍
Právě, že je těžké na ty slabiky něco vymyslet. Já bych šla do nějakého poetického českého názvu. Taky podle charakteru děvčat, jestli jsou éterické, romantické, podle toho, jaké styly zpívají, jak se samy cítí,… Ale Irma psala, že chtějí anglický název a to je nejdůležitější, to, co chtějí ony.
Fikovnice:Balu, já to zkoušela - česky něco vymyslet, ale pokud tam mají opravdu být ty slabiky, je to těžké… Jde o to, zda děvčata od Irmy na těch slabikách trvají.
Počáteční slabiky ze jmen jsou v místní ZUŠ tradice, tak se je snažíme zachovat.
Vlastně jak jsou holky staré?
Trio minikids?😂
Joking minnies… 😀😂
To ne, angličtina není nutnost, ale v tomto věku ji holky ocení. Pokud vás napadne něco českého, tak klidně. Název nemusí být jen z těch slabik. Ani pořadí slabik není pevně dané…