Když už máte potřebu na ten blábol odpovědět proč 🤦 citací ?
Všeobecný pokec
XY.:Když už máte potřebu na ten blábol odpovědět proč 🤦 citací ?
Tím říkám ostatním, že je nahlášeno. Abychom se nedublovali.
Tak on Zbyněk a nebo Lumír to odstraní až dorazí ale tomhle děláte danajský dar. Nepřejíždí se jeden příspěvek ale rovnou 2. Toť vše co jsem chtěl k tomu říct.
Mám ráda obojí,jak přes chladné měsíce paneláček se vším pohodlím,tak chatu.Ideální kombinace.
Můj ideál je pididomeček s malou zahrádkou jen na stolek, židli a psa a možná jeden květináč s kytkou. Místo toho mám kamennou starou obr ratejnu s latifundiema. Člověk holt nemůže mít všechno. 😀
assil:Můj ideál je pididomeček s malou zahrádkou jen na stolek, židli a psa a možná jeden květináč s kytkou. Místo toho mám kamennou starou obr ratejnu s latifundiema. Člověk holt nemůže mít všechno. 😀
No já si koukám zase čtu, co chci a ne co je psáno…
Takže čtu “Můj ideál je pitomeček s malou zahrádkou….” tak jsem si říkala, že by se mi teda taky nějaký pitomeček hodil a klidně i s velkou zahrádkou, pokud by jí zvládnul udržovat…. 😄
kometa:Tím říkám ostatním, že je nahlášeno. Abychom se nedublovali.
Tuhle jsem si všimla, že když už přede mnou někdo nějaký příspěvek nahlásil, tak se objeví u těch tří teček hláška “už bylo nahlášeno” nebo tak nějak - to na iF nebylo - a je to užitečné! 🙂 Takže už netřeba komentovat ;-)
Buggyra:Tuhle jsem si všimla, že když už přede mnou někdo nějaký příspěvek nahlásil, tak se objeví u těch tří teček hláška “už bylo nahlášeno” nebo tak nějak - to na iF nebylo - a je to užitečné! 🙂 Takže už netřeba komentovat ;-)
Jo, máte pravdu. Už jsem si toho vlastně jednou všimla. Takže už nebudu komentovat.
Tak teď jsem se teda nasmála 😀 😀
Pitomeček by mohl mít zahrádku velkou tak jakou zvládne alespoň posekat. 😀
😀 😀 Zahrádku mám tak, aby ji stíhaly jíst slépky. Moc to teda nevychází… Ale zbytek toho šíleného nepořádku tu je proto, aby měli ptáčci kde hnízdit a slepýši kde bydlet a takové podobné druhy i myší a veverek a tak. To není bordel a neudržovaná zahrada. Jasné?
Sardullah:No já si koukám zase čtu, co chci a ne co je psáno…
Takže čtu “Můj ideál je pitomeček s malou zahrádkou….” tak jsem si říkala, že by se mi teda taky nějaký pitomeček hodil a klidně i s velkou zahrádkou, pokud by jí zvládnul udržovat…. 😄
Hihi 🤣🤣🤣🤣, to je dobrý !
megi-the-pes:😀 😀 Zahrádku mám tak, aby ji stíhaly jíst slépky. Moc to teda nevychází… Ale zbytek toho šíleného nepořádku tu je proto, aby měli ptáčci kde hnízdit a slepýši kde bydlet a takové podobné druhy i myší a veverek a tak. To není bordel a neudržovaná zahrada. Jasné?
Nene, to není 🤣 ! Dokonce se tomu nějak říká, ale zapomněla jsem jak.. Ekozahrada to není, nemůžu si vzpomenout..
Mám to ale taky, chci jít s dobou !
megi-the-pes:😀 😀 Zahrádku mám tak, aby ji stíhaly jíst slépky. Moc to teda nevychází… Ale zbytek toho šíleného nepořádku tu je proto, aby měli ptáčci kde hnízdit a slepýši kde bydlet a takové podobné druhy i myší a veverek a tak. To není bordel a neudržovaná zahrada. Jasné?
Tak já mám zahrádku v takovém stavu, že volně žijící drobná zvířena má pré.😊…jen ti ježci by se kurňa mohli zdržovat v neudržované zóně za oplocením a nelozit mi po dvorku…kdo má furt v noci vstávat, když tam dupou a pesani pak chtějí ven “hlídat”. Člověk tam ježkům připraví hromady s větvemi, aby měli kde bydlet a oni se furt budou špacírovat do dlažbě na dvorku.😴
Doron:Nene, to není 🤣 ! Dokonce se tomu nějak říká, ale zapomněla jsem jak.. Ekozahrada to není, nemůžu si vzpomenout..
Mám to ale taky, chci jít s dobou !
Přírodní zahrada? Kolegyně ji má, i s certifikátem. A chodívají tam občas děti z mateřské školky.
To mám taky. Já tomu říkám Živá zahrada. Dokonce jsem na to viděla leták. A živá je. Minulý týden zmijka, dneska užovečka - malá, takže se tu v mé Živé zahradě vylíhla. Míst na zimování tu má dost 🙂. Skokani i ropuchy. Ptáci komplet obrali aronii, borůvek mi trochu nechali. Lískáče zmizí komplet a už nacházím poschované vlašáky. Pořád zvu sousedky na kopřivy, jsou ukrutně zdravé…..a nic.
Možná.. Ale myslím že to bylo něco víc ezoterického..
Aaaa já mám moderní zahradu! Já su IN, přitom mám furt zato, že jsem nejvíc OUT.
🙂
Taky mám díru na teplákách a docela vytahanou mikinu a doma mi nadávaj. Takový leták jste nenašly? Že bych doma předala… 😀
Nebyla to permazahrada? Permakultura a tak podobně? Ale to není nic ezo, to je funkční věc.
Vyjděte do města a zjistíte, že díry jsou úplně nejvíc IN. Vemte tam rodinu, ať se porozhlédnou. Nepotřebujete leták.
A když se zamyslíte, tak to nejsou jen díry na kalhotech, co jsou IN. Jsou další díry - v silnicích, třeba. A dokonce i v rozpočtu. Leckterém. I v tom nejvyšším.
Ano ! To je ono 👍! Tak to mám 🤣 !
A Megí asi taky.