https://m.youtube.com/watch?v=_YSLTouvmkM
https://m.youtube.com/watch?v=VCEnoT8AklA
Tlama co 3 týdny, tělo a tlapky co 4 týdny, nohy 4-5 týdnů. Dva strojky, 5 hlavic, čtvery nůžky, peán na uši. A hlavně - moje brejle 😆
😮 stíháte i něco jiného mezitím? No to byla jen řečnická otázka…😄 ale ušetříte dost peněz zase….s běloušem chodíme za 2 nebo za 3 měsíce a když jdeme za dýl- za ty 3m., stříhám packy, u čumáku, uši a okolo očí, prostě, co je potřeba.
Jste dobrá!
😮 stíháte i něco jiného mezitím? Česat😆
No ale vážně. 2KP = (P* 1,25Č)*2 kde KP je královský pudl, P je pes a Č je čas.
Tak jsem si obohatila slovník o hodně důležité slovíčko “bambinemehlo”, celá já. Nejvíc děsuplná věc je, že jsem zdědila po mámě krásnou cukřenku, kterou má po své mámě a ta po své mámě a já se děsím, že u mě to jednou skončí a jak tak sleduju své dítě, tak pokud z toho nevyroste, tak i kdybych to nerozbila já, tak ona určitě a to má po tchýni jednou zdědit set porcelánového nádobí, které se u nich dědí z generace na generaci…tohle se nikdy nemělo stát, aby u nás zůstaly takové vzácnosti 🙄.
A téma třísky. Nikdy mě nenapadlo, že to může někomu vadit. Já tahala tátovi i bráchovi z rukou špony, myslela jsem, že je to proto, protože nejlíp z rodiny vidím na blízko, ale možná nakonec jim to jen vadilo a sami na to neměly nervy.
Můžu zase do zpovědnice?
Prosím vás všichni - kdyby mi tu někdo položil dotaz a já neodpovídala a neopovídala, vězte, že to není z nadutosti. Buď budu ležet na Vinohradech nebo hned vedle na Olšanech. 🤪
Dnes ráno se mě v křižovatce za tmy rozhodl předjet nějaký pražský pytel testosteronu, no co budu vykládat, vznikla dost nebezpečná situace. Zjevně nestačí, že mám vzadu světlo na kole, světlo, na helmě, blinkry na helmě, na rukavicích reflex, na kole reflex, na pedálech reflex, prostě všude reflex… to hovado vjelo do protisměru, aby mě honem honem předjelo, žel z nedostatku místa mi svůj stříbrný bůček otřelo o nohavici…
A ne, nemohu přestat jezdit na kole, nejdu do MHD, kde už dnes pravidelně kromě chrchlání a smrkání ještě pokaždé někdo řve do telefonu a odmítám jezdit do práce ve městě protkaném veřejnou dopravou jako jednoválec ve svém voze. Jestli se mi totiž po něčem z jinak hnusné bolševické doby stýská, je to relativní ticho v MHD a hrobové ticho v čekárnách u lékařů - člověk si prostě mohl v klidu číst… Dnes vám telefonní hulváti nebo nenažraní lékaři, kteří vám valí v čekárně reklamy do hlavy, kradou váš čas. Nemáte šanci ho nijak smysluplně strávit, musíte to jen nějak přestát. UF. Frk. Ulevila jsem si. 😄A jdu si udělat kafe se sojovým mlíkem.
Kdo se ptal na mopsiky. Nevim zatim kolik jich ma novy domov ale urcite ne vsichni. Nicmene pokud o ne zajem nebude zustanou kde jsou. Jen to pro majitelku bude zahul a nebudou mozna az tak moc rozmazlovani. Ale papani venceni a cisto i to vlidne zachazeni mit budou. Rozhodne neskonci na veterine na injekci nebo v utulku
Leithian:Kdo se ptal na mopsiky. Nevim zatim kolik jich ma novy domov ale urcite ne vsichni. Nicmene pokud o ne zajem nebude zustanou kde jsou. Jen to pro majitelku bude zahul a nebudou mozna az tak moc rozmazlovani. Ale papani venceni a cisto i to vlidne zachazeni mit budou. Rozhodne neskonci na veterine na injekci nebo v utulku
Daja na str 75..jen chtěla vědět,jak dopadli🐕Mě to taky zajímalo Jani-dík,že ses ozvala...…Snacha má-jsem psala-už 3.mopse…
Jak jinak?havěť vpořádku??🐍🦜🐟-jsem zapomněla-máš i rybičky??😊
https://m.youtube.com/watch?v=_YSLTouvmkM
https://m.youtube.com/watch?v=VCEnoT8AklA
Zespodu podložky
koukají berušky
strčím je do kamen
dům bude rožhaven.
Chápu, že jste naštvaná, situaci nebudu hodnotit, nebyla jsem tam. Ale pokud se bojíte, že skončíte v nemocnici nebo mrtvá, nebylo by lepší přehodnotit priority a dopravovat se bezpečněji? Přežít tu strašnou MHD nebo jet autem? Zvlášť v tomto období, kdy při kombinaci tmy, mokra, mlhy, deště, sněhu, je snížená viditelnost. A nepomůže ani když je cyklista osvětlený jak vánoční stromeček.
No popravdě, toto období je pro mě nejhorší, chodci a cyklisti jsou sotva vidět. V obci není povinné mít reflexní prvky, jenže občas jedete i uličkami, kde se s tím veřejným osvětlením moc nepatlali a ještě když do toho prší, tak můžu mít oči na šťopkách a stejně vidím houby. Navíc ten povinný odstup je ve tmě dost těžké odhadnout. Já bych ve tmě na kolo nesedla ani za nic.
Thielli:Můžu zase do zpovědnice?
Prosím vás všichni - kdyby mi tu někdo položil dotaz a já neodpovídala a neopovídala, vězte, že to není z nadutosti. Buď budu ležet na Vinohradech nebo hned vedle na Olšanech. 🤪
Dnes ráno se mě v křižovatce za tmy rozhodl předjet nějaký pražský pytel testosteronu, no co budu vykládat, vznikla dost nebezpečná situace. Zjevně nestačí, že mám vzadu světlo na kole, světlo, na helmě, blinkry na helmě, na rukavicích reflex, na kole reflex, na pedálech reflex, prostě všude reflex… to hovado vjelo do protisměru, aby mě honem honem předjelo, žel z nedostatku místa mi svůj stříbrný bůček otřelo o nohavici…
A ne, nemohu přestat jezdit na kole, nejdu do MHD, kde už dnes pravidelně kromě chrchlání a smrkání ještě pokaždé někdo řve do telefonu a odmítám jezdit do práce ve městě protkaném veřejnou dopravou jako jednoválec ve svém voze. Jestli se mi totiž po něčem z jinak hnusné bolševické doby stýská, je to relativní ticho v MHD a hrobové ticho v čekárnách u lékařů - člověk si prostě mohl v klidu číst… Dnes vám telefonní hulváti nebo nenažraní lékaři, kteří vám valí v čekárně reklamy do hlavy, kradou váš čas. Nemáte šanci ho nijak smysluplně strávit, musíte to jen nějak přestát. UF. Frk. Ulevila jsem si. 😄A jdu si udělat kafe se sojovým mlíkem.
Kamarád znal jiného kamaráda, který měl na kole přimontovanou tyč s velmi dlouhým a velmi ostrým hřebíkem. Možná by pomohlo?
Nejezdím na kole, ale občas musím pěšky. A potvrzuji, někteří za volantem opravdu jezdí jako prasata - omlouvám se těmto inteligentním tvorům.
Balu, upřímně, jsem strašně málokdy naštvaná. Ráno jsem si odfrkla hlavně na to hulvátství, kdy vám cizí lidé svou bezohledností berou i váš prostor; z toho řidiče jsem se vydýchala po patnácti metrech. 🙂 Ale třeba k lékařům, kteří mají rozeřvaný monitor v čekárně, jsem prostě přestala chodit, tam mnou hněv opravdu cloumal. Jezdím na tom kole opravdu opatrně a neustále si hlídám všechny kolem, vůbec nespoléhám na to, že mi správně dají přednost. Jedu vždy, až když vidím, že o mě vědí. Jinak už bych byla několikrát dávno po smrti 🙂 Dnes mě prostě “přečůral” Přiřítil se z dálky a na odbočovacím téčku si to střihnul zkratkou v protisměru. Ale já jezdím pomalu, neměním rychlost ani směr v takových situacích, nezmatkuji… Za sněhu jezdím po chodníkách, kudy nechodí lidé. A když někdo jde, pak úplně sesednu z kola, aby se mě nebál.
Také nevidím chodce, když mi skáčou před kolo jako srny ze tmy. 🙂 Ale že jezdím krokem, oproti autům stihnu velmi dobře reagovat. Jezdím ještě pomaleji než Vašáryová v Postřižinách.
Kamarád znal jiného kamaráda, který měl na kole přimontovanou tyč s velmi dlouhým a velmi ostrým hřebíkem.
Urban legend? Vždyť by ohrozil především sebe…
Ne. Žádná urban legend. A fungovalo mu to. Řidiči objížděli s velkým respektem.
Kamarád znal jiného kamaráda, který měl na kole přimontovanou tyč s velmi dlouhým a velmi ostrým hřebíkem.
To je za mne tzv. “testosteron” řešení. Já jsem se narodila s pulinou. Proto tady v jednom kuse žvaním a i tření s ostatními kusy se snažím řešit primárně verbálně. Když to nejde, pak odchodem z dané situace. Bez gest na konci zvednuté ruky 😄.
Opravdu? A jak dlouho trvalo, než dostal od nějakého řidiče přes hubu? Tohle potkat, tak už jen z principu.
Nevím. Už je to dávno. Ještě před zavedením povinného odstupu při předjíždění. Kamarád kamaráda byl vizionář.
Thielli:Kamarád znal jiného kamaráda, který měl na kole přimontovanou tyč s velmi dlouhým a velmi ostrým hřebíkem.
To je za mne tzv. “testosteron” řešení. Já jsem se narodila s pulinou. Proto tady v jednom kuse žvaním a i tření s ostatními kusy se snažím řešit primárně verbálně. Když to nejde, pak odchodem z dané situace. Bez gest na konci zvednuté ruky 😄.
Tak já jsem taky primárně pro smířlivé řešení. Mockrát se mi osvědčilo. Ale občas se člověk musí ozvat důrazněji. Jinak druhá strana kolikrát ani nepochopí, že vlastně existuje problém.