A tak ty bobky zas nosej štěstí, myslim, ne? Nebo to platí jen o vyšlápnutí?
To rolexy pulexy naopak prachy žerou, takový “vyplynění” bytečku…noo já bych radši bobek teda.
Leithian:Holky ahoj všem. Byla jsem poprosena známou o malou pomoc. Není již nejmladší a zemřel jí manžel. Bohužel měli smečku mopsů. Naznala že sama se dostatečně kvalitně o všechny postarat nedokáže. Nejsou s pp. Kdybyste věděli o někom kdo by sháněl socializovaného a na smečku zvyklého dospěláčka… přidávám pár fotek.
Jo můžu si o tom myslet leccos ale chápu minimálně to že když nic jiného je minimálně toto rozumné. (Minimálně se pak nestane průser jako viz kauza jorkové). Když by předám kontakt na majitelku i dodám detailní info a fotky. Nechce dát pryč všechny, ani de facto konkrétní ale jak kdo si s kterým si sedne.
Krásní mopslíci, snad se na ně aspoň mrkne Efe, ale tuším, že je asi příliš brzy po poslední milované mopslince Beunce…💔
stejně myslím na to, jak se to tak stane, že se hnedle takhle podbízí noví mopslí živočichové, aby se na jednu stranu někomu trochu ulevilo a na druhou stranu, aby nebylo někomu příliš smutno…a to prostřednictvím anděla Leithian 💫 🤔😉
Dejte je na Mops v nouzi.
No… a za mnou konečně došel do cíle i můj mozek a bylo mi jasné, odkud že poslední dny naše čuby, které jsou echt asociální, nosí domu ty Pulexy. 🤔
prosím..při zadání,co to je,mi vyskočilo lepidlo😊můžete to nějak popsat,co nosí domů??Je mi jasné,že nějaké breberky..?? Moc ráda to tu pročítám,bavím se vašimi obrázky👍..musím někdy taky zkusit…🙂
Jinak Covid už je na ústupu,cítím se lépe,jen nevím,co jím..všechno chutná jak balicí papír☹️..Nadechnout se už taky můžu…
…Blecha obecná neboli lidská (Pulex irritans)… 🙄
Bobčoo? co to čtu? Choříte, chudero? a takhle hnusně? ☹️
Tak zkusíme terapii uměním!
Bobčo, vona se Thielli upsala, nechtěla napsat Pulexy, ale Rolexy. Víte vona má ty čokle pudlí cvičený na to, aby kradly tydle drahý hodinky. Thielli je pak prodává hodinářství Bechyně a tím pádem má spoustu prachů a může čokle pudlí stylově voblíkat. Zatim co my, burani, kde pes může přinést max. hovno, jako tudle čubina od tuším Hmn_ musíme mít čokle úplně nahatý, chudinky.
A tak ty bobky zas nosej štěstí, myslim, ne? Nebo to platí jen o vyšlápnutí?
To rolexy pulexy naopak prachy žerou, takový “vyplynění” bytečku…noo já bych radši bobek teda.
No mně kupř. jo. O svatební den jsem před těmi třistalety šlápla před Libeňským zámečkem do psího bobku (ešče, že jsem byla nevěsta kynolog, která se z toho nehroutila, že jo) a tuchám, že mi to štěstí přineslo 😀
Plus ta vostuda, pudle, ještě královský k tomu a nosí to blechy.
Ne ne, radši panočku politovat, než závidět.
Vy jste vyšlápla rovnou sloní🙂
To je super vzpomínka!
Tak já jí nezávidim blechy, ale ty hodinky! nebo resp. ten finanční přímos těch hodinek 😀
Jinak ano, blechy doma míti, špatně si žíti.
Z toho dne je ještě jedna. Z únosu. Mířili jsme se svědkem a mým tehdejším švagrem, přes Staromák - to už pěšky - do vinárny U Zlaté štiky, kam jsme spolu s novomužem chodili pařit. Aby bylo jasný, kde mě v tom velkým Práglu má nebožák hledat-teda doufali jsme, že ho to napadne. No a proti mně šla stará Cikánka. Zastavila mě, vzala si mojí ruku a řekla, že budu mít krásný a ščastný manželství. A……..nebudete se mi smát, že ne, že ne??? když jsem se koukla na kluky a pak zpátky, tak tam ta paní prostě nebyla. No, nebyla. Asi propadla do kanálu, nebo nevim. Zmizela.
Zrzavci a Ronjo - víte, co je krásné na stárnutí? Že kvůlivá těm vašim nestoudným hláškám nezruším účet a nepůjdu brečet do kouta. 💪😂
K breku mi bohatě stačí mé osobní prohry a sledování utrpení zvířat napříč planetou. 😔 …a pak třeba taky takové filmy, jako je Kafarnaum.
Zrzavcííí, vy jste těch bobků musela vyšlápnout miliooon!!!
Nesmějuu, prostě jste jí měla vidět.
Ale už nepište nic o svatbě, to by se jedna chtěla hnedle vdávat…taková nálož romantiky…
Jaký jako nestoudný hláškyÍÍÍ?? Dyk když Vám někdo závidí , máte být na co pyšná.
Osobní prohry by vždy měly přetlouct osobní výhry a vy jich-těch výher, nemáte málo. Krom toho, že jste dokázala, na rozdíl o nás mnohých, přestat žrát maso, což je převeliká osobní výhra /kterou teda závidím doopravdy, v tom dobrém slova smyslu/, tak taky žijete se svými psy-tedy fenami moc hezký a plnohodnotný život, pracujete na tom, aby Madmazél hnědá k vnitřnímu klidu došla - to je velmi mnoho! A v neposlední řadě máte nejlíp voblíkaný čokle min. zde na fóře, ne-li v celý Prahé. už mají ty kabelky? Chce to s kamínkama blejskavejma nějakejma. Aby se do toho dobře zadřela hlína, až budou hrabat myše.
Ronjo - kdyby jen vyšlápnout……. při sběru bobků po psech svých jsem začasto bylo v situaci, kdy se k nebesům neslo: "Dop..delezasehovno!" 😀
Zlatý hovna od koní.
Thielli, až budu mít zase sebemrskačskou chvíli, večer, tak se na ten film podívám.
Někdy si třeba pročtěte svoje příspěvky, pranic odsouzení, spousta pochopení, rozdána inspirace, pousmání, krásně popsanej pudlí/psí život. A to je jenom tady na Chovu a rozhodně to není málo.
Heleďte k tomu oblíkání - teď nevím, zda jsem to tu už nepsala, tak se omlouvám případně za opakování…
Jednou jsem večer vyšla z domu, šla jsem na koncert klasické hudby. A hned přede dveřmi na chodníku šla paní pejskařka ze vzdálenějšího sousedství… Podívala se skrze mě, pak se zastavila, otočila a praví…. “Jé, vy jste tak hezká, když nevenčíte…”
Asi jako když jsem potkávala kamarádky od koní - v civilním oblečení, učesané a nalíčené.🙂 Občas jsem je skoro nepoznala.