No, tak to bych si dovolila polemizovat. Na lince nemám nic, jakože vůbec nic. Nádobí jde hned do myčky, odpad v dřezu je čistý, koš je jinde. A jsou tam!
Jako, mně je jasný, že po něčem jdou, ale netuším po čem, páč tam opravdu nemaj z čeho žít. A přitom se jim odsud sakra vůbec nechce.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.11.2023, 15:22:44
no ty kráso! Buggyro - jak jste zdvihla tu hadici? /s odpovědí, že to samo, jak se zapnul vysavač se nespokojim. to nejni vidět, že jste v tom vobrázku čarovala! Geniální!
…tedy musím teď krátce odběhnout od hmyzu k hmyzožravci. Zase a opět šlo mé srdce rychleji než mozek, toto postižení s průběžnými i trvalými následky mám od dětství. Máme v Praze za domem velikou oplocenou zahradu na vlastním pozemku, patří všem, ale je braná jako klidová zóna, takže žádné lavičky, pískoviště nebo gril. Chodím tam s holkama, když potřebuji nerušeně a bezpečně cvičit.
Loni na podzim, pár dní před prvním sněhem, se tam motal ježek. Volně žijící zvířata v Praze se denně pohybují mezi životem a smrtí, a tak jsem ještě ten večer vlítla do sklepa a z volných prken iniciovala stavbu zimního příbytku. Přesně podle návodu, s chodbičkou i s obývákem, vystlanou senem, zasypanou listím. Ježek tam nezazimoval, už bylo pozdě.
Letos jsem vyměnila seno i listí, domek řádně vysušila a znovu dala na zahradu. Kolem kousky kočičí paštiky.
Dnes ke mně přišla sousedka, majitelka shih-tzu. A že mi děkuje. Shih-tzu pravidelně kontroluje tu hromadu listí - ….a…. - z kontroly nepřichází sama, ale s mnoha kamarády rodu Pulex… 🙄
No… a za mnou konečně došel do cíle i můj mozek a bylo mi jasné, odkud že poslední dny naše čuby, které jsou echt asociální, nosí domu ty Pulexy. 🤔
Holky ahoj všem. Byla jsem poprosena známou o malou pomoc. Není již nejmladší a zemřel jí manžel. Bohužel měli smečku mopsů. Naznala že sama se dostatečně kvalitně o všechny postarat nedokáže. Nejsou s pp. Kdybyste věděli o někom kdo by sháněl socializovaného a na smečku zvyklého dospěláčka… přidávám pár fotek.
Jo můžu si o tom myslet leccos ale chápu minimálně to že když nic jiného je minimálně toto rozumné. (Minimálně se pak nestane průser jako viz kauza jorkové). Když by předám kontakt na majitelku i dodám detailní info a fotky. Nechce dát pryč všechny, ani de facto konkrétní ale jak kdo si s kterým si sedne.