Mám čelovku Varta. Kdysi jsem ji vyhrála v nějakém závodě (musím nakoupit nějaké čelovky jako ceny do soutěží!). Je fajnová 🙂
Všeobecný pokec
Nj, ale která Varta?
efe:Nj, ale která Varta?
to je překlep:
Koukala jsem na prodejní nabídku a asi už se to nevyrábí. Ale od Varty bude předpokládám všechno oukej. Třeba tuto https://www.czc.cz/varta-celovka-outdoor-sports-h20-pro/361951/produkt?gclid=EAIaIQobChMIzPnZndS2ggMVilFBAh3x_AxlEAQYASABEgK1_fD_BwE
Dík, ale asi budu raději vybírat s USB dobíjením, ty baterky v tom budou těžký. Až budu mít chvilku, tak to proklikám.
mám toto a fajn :
https://www.4camping.cz/p/celovka-energizer-vision-hd-350lm/#zelena
edit: je lehká, baterie žádné závaží nepředstavují
efe:Mohli byste mi prosím doporučit čelovku s červeným světlem? Nepotřebuji nic extra, jen na takové to “domácí žvýkání”… díky.
Ech…prečo s červeným svetlom? 😲
Já tedy také nemám za to, že by ty mikrotužkové baterie byly nějak extra těžké. Mám v ní tuším 3 kousky.
Protože je v něm prý lépe vidět, neoslňuje vás to. Já s tím mám velký problém - i proto, že jsem nejen tupá ale i tupozraká a s přibývajícím věkem mi určité světlo ve tmě prostě vadí na oči, teda na oko. Zatím to nekupuju, protože jsem škudlil a máme čelofky tři, ale až se rozbije, tak roztočím prachy a koupím si taky.
Horsano, chytala jste někdy v noci žoužaly? Já jo, a bílé světlo je spolehlivě přiměje prchnout, anžto čebrené světlo okázale ignorují 🙂
A taky nepřitahuje hmyz.
“Protože je v něm prý lépe vidět, neoslňuje vás to”
tedy já v červeném lépe nevidím, používám ho, když světlo nepotřebuji, abych byla vidět já
a mé vlastní bílé světlo mne nijak neoslňuje
Sakra, to mě nenapadlo, že bude efe chytat žoužaly 😀
Ale třeba… na to domácí žvýkání?
aha ale já mám za to, že to tady někdo psal?? Jsem si právě říkala, že by to bylo třeba řešení pro mě, páč já prostě s tou čelovkou neumím fungovat. přijdu si hrozně nejistá, nemám přehled.
Nic dalšího už se mi tam si nevejde, tak vopatrně s tou výbavou!
S dovolením - žoužaly se chytaj do ruky. Past na žoužaly neznám, ale třeba si jen potřebuju rozšířit obzory.
Momentálně vymýšlím past na octomilky, které mi zamořují kuchyň.
Espiro - přemejšlejte trochu - Efe se houpe u vatry na houpacím křesle, u toho pohodlně žvýká čelofku - nemože při tom všem klečet na zemi a vybírat žoužaly. To snad chápete ne? Takže na to jde sofistikovaně a jako mladá technicky modernizovaná roba si pořídila past. Nějakej problém nebo co? 😀
edit - inspired by Šimon Kraus .
Nou problem, hážu zpátečku. To bude halt tím, že já nejsem mladá roba a tak trapně lovím žoužaly růčo. Což je samozřejmě jen a jen můj problém 🙂
No vono vod určitýho věku jo - vlastní zkušenost - byste tou pastí nic nechytila, páč ty žoužaly čék nevidí, takže pak ano - po staru a na kolínka 😀
Okál mám stále bystrý, jen záda při hrbení se nad hromadou hlíny trpí 😀
Aha, nooo…popravde, mám čelovku s červeným svetlom, za pár šupov z Decathlonu, ale prečo tam je, to mi bolo vždy záhadou, má aj to obyč, dá sa to prepínať a asi by som sa v lese večer s červeným svetlom dotento… od hrôzy, lebo je to ..neviem, desivé?
Ale môžem cez víkend vyskúšať, ak nepôjdem pre huculiatka 😉