Hustý, naštěstí je to jenom suprvzácná rarita.
A jo Dobrá rada.. A viděla jste?
A jo Dobrá rada.. A viděla jste?
Jsou nějaký články o psech ve Stardance, ale je jich víc a samý voříšek, tak těžko říct, který byl poslední. 😀
Viděla. 🙂
Hustý, naštěstí je to jenom suprvzácná rarita.
Zrzavci:Našla jste to? Já jsem to tady nechtěla vypisovat zatím pro ty, kdo to neviděl.
aha? šla jsem kouknout a na trubce, neboli youtube to není. tak vydržte chvlku
To já jsem trpělivá, já si hledání nechám až na tmu. Teď jsem byla užívat krásný podzimní den. U nás tedy přepychový skoro azur, sluníčko se snažilo, tak teplo, barvičky, poslední houby všelijaké, nejhezčí ty, které se nejí. Stardans neuteče. Ale děkuju!!!
Zrzavci:Brejtro ve spolek, supr odkaz slunečnicovej, musím doplńovat krmítka dvě. V Domečku a na chalupě, to se hodí, díkec.
Helejte, kdo se díval na Stárdenc - já si to fčéra kynologicky užila, vy taky? 😀
Čoklík byl boží….🙂
8 let. Dnes je to už 8 let, co jsem si přivezla lidožravou Slovenskou Bess z hnojiště. Věk odhaduju podle šedivého čeníšku cca 13 let. Pořád se bojí nenadálých zvuků a pohybů = dobře vidí a slyší, prohání v lese zajíce = má výbornou fyzičku. Houdini by jí moh závidět, jak malou dírkou je schopná se procpat, když si myslí že na druhý straně by mohlo být něco k jídlu. Už se vrátila s dírou v zádech , s dírou v podpaží a bez spodního špičáku. Z lavičky se snaží skočit do betonovýho odpadkovýho koše, co kdyby v něm něco bylo. 4 mužní hasiči jí 2 hodiny vyprošťovali z pod hromady klád uprostřed lesa. Vždy mě nechá chvíli, abych si myslela, že máme zahradu zabezpečenou jak Alcatraz a pak mě zase vyvede z omylu. Ale lepší se, pomalu. V posteli spí vzorně. Vitamíny užívá - kam na zadních dosáhne, to očeše, maliny, jahody, ostružiny, borůvky, jablka. Letos se už chtěla sama pochovat a ani jednou nepřeskočila plůtek u záhonů s mrkví, aby všechnu sežrala. Je to moje milovaná Besstiáška ❤, Mirečkovo největší parťák na honění zajíců a mordování ježků.
vizuálem ale andílek nebeský 😏
ať to spolu ještě potáhnete……..👍
Ta je úúúžasná! Jestli já nepotřebuju jezevčíka…
Buggyra:Ta je úúúžasná! Jestli já nepotřebuju jezevčíka…
Tuhle opravdu nechtějte 😀, strachová agrese, doživotní nenažranost způsobená předchozím hladověním, pud k neustálým útěkům, nedůvěra a ostražitost k ostatím lidem a psům….
Tak tuhle bych vám nebrala, to je jasné. Ale taky nám tady kolem výběhu chodí paní s Vilíkem, paní je sportovka středního věku a fakt s ním nachodí kilometry, Vilíka znám od štíňa a je to zlatouš, a tak takového podobného bych klidně cicmala 🙂
Ale já jestli někdy budu mít čas na pséka, tak budu potřebovat takového, co bude stačit koňovi, a v případě potřeby ještě bude umět ideálně vyskočit tomu koni na hřbet. 😀
Buggyra:Tak tuhle bych vám nebrala, to je jasné. Ale taky nám tady kolem výběhu chodí paní s Vilíkem, paní je sportovka středního věku a fakt s ním nachodí kilometry, Vilíka znám od štíňa a je to zlatouš, a tak takového podobného bych klidně cicmala 🙂
Ale já jestli někdy budu mít čas na pséka, tak budu potřebovat takového, co bude stačit koňovi, a v případě potřeby ještě bude umět ideálně vyskočit tomu koni na hřbet. 😀
Moje první jezevčice milovala vyjížďky s koněm, na hřbet mu sice nevyskočila, protože Cipísek je dost vysokej, a lítačky s ním zbožňovala 😀
To věřím, tak na dvouhodinovku bych pséka s sebou brát ani nemusela, že, ale když jedu třeba na deset hodin, tak to už by chtělo, aby to částečně uběh, případně právě aby se uměl svézt nahoře, kdyby to po vlastních nešlo 🙂
A taky když na pséka vyběhne nějaký nevychovaný jiný psék, tak aby si mohl vyskočit do bezpečí. S tím, že dole to za mě vyřeší kůň.
Mám dotaz, ale není to dotaz psí, snad prominete.
Měnil někdo z vás sporák, respektive varnou desku z plynové na indukci? Mám plyn a vařím na něm ráda. Jenže se mi líbí i indukce, mimo jiné i proto, že se ta deska mnohem lépe udržuje v čistotě než plynová. Pro plyn zase hovoří to, že když vypnou proud, já přesto uvařím. Byť jen vodu na čaj a kafe.
Tak nevím, připadám si jak ten osel mezi dvěma kupkami sena, který se nemohl rozhodnout, ze které bude žrát, až pošel hlady.
Budu vděčná za vaše zkušenosti a názory.
Nemám zkušenost ani s jedním, ale určitě se prodávají dvouplotýnkové indukční desky, a tak můžete vyřešit šalamounsky, nechat v provozu plyn a pořídit i indukci. Třeba dvě plynové plotny odpojit a místo nich přistrčit indukci nebo nechat indukci vedle. Kamarádka ji používá i jako odkládací plochu.
Existují kombinované varné desky.Jiná možnost by byla mít dva sporáky,ale nevím zda by to bylo praktické.
Taky jde o prachy, indukce strašně žere a dneska při těch cenách… nevim, asi záleží jak často a dlouho člověk vaří.
To opravdu myslíte vážně? Vy byste to tak v kuchyni chtěla mít?
Tady bych asi oponovala, protože třeba voda se uvaří daleko rychleji, než v rychlovarce a pokud vařím něco dlouho (třeba v papiňáku), tak stačí nechat na opravdu minimálním stupni výkonu.
Jen přidám poznatek - ešče na tejfauně se to probíralo, holky říkaly, že jim indukce drnčí. proto jsem do ní nešla, mám sklokeramiku, ta je pro mě osobně fajn, nemusela jsem kupovat vhodný hrnce na indukci, rozpálí a ztlumí se to hodně rychle, mám tam časovatč u plotýnek, což je fajn, protože jsem pako, tak si to nastavím a ono to vypne. Takže indukce má i svoje negativa - někdy drnčí - proto jsem ji nechtěla, že to někdo…Varaxi??? nevím už psal, že mu to vadí, jak to drnčí a plus mít ty vhodný hrnce.