Nevadí že odpoví pán? Kreslení ve Windows.🙂
To je f pohodě, to sou vánoční andělíčci, z lineckýho.
Bobča nás pravděpodobně přerazí 😀
ale sama si za to može, že jo? neměla mě chválit, odjistila tak granáta 😀
To je f pohodě, to sou vánoční andělíčci, z lineckýho.
No bať
Aluška:Mě pes přinesl do postele ježka, živýho, stočenýho do kuličky. Jabka na sobě neměl, jen nějaký listí a bordel. Pes šel v noci na zahradu, pak přišel a lehnul si na polštář vedle mě. Já ho chtěla potmě pohladit a narazila jsem hranou ruky na něco ostrýho. Rozsvítila jsem, no čuměla jsem jak puk. Samozřejmě šel ježek nocovat zase ven. Ježka přikrejvat peřinou prostě nebudu .
Mohla jste mít zadarmo akupunkturu 🙂
Jsem zvyklá, že kočky domů přinesou kdeco. Myši, hraboše, rejsky, krtky, ptáky… Ale ježka jsem doma ještě neměla.
Jednou ráno mě překvapila na podlaze hnědá kupka. Připadalo mi to jako klasická kresba lejna, takové to zakroucené jako šnek. Divila jsem se, protože kočky za ty roky, co u nich bydlím, neudělaly ani jednou hromádku jinam než na místo k tomu určené. Nasadila jsem si druhý pár očí a z lejna se vyklubala ropucha. Živá.
Jo, přesně takhle nějak vypadám. chybí tam ale vlasy.
Doufám, že nosíte afinku
barvu jste trefila, ale áfinu nenosim, můžem to vydávat za čelenku
Thielli:A jinak - já mám na zahradě krtka. Ryje jak o život. Dle babského návodu jsem teď do jeho děr nacpala pudlí ostříhanou srst (jakože na zapuzení) a moje sestra, když to viděla, mohla se smíchy potrhat, říkala, že je ode mě milé, že ji posílám na zimu zateplovací vrstvu…. a jak úplně vidí paní krtkovou, jak svému choti z dodaného materiálu štrikuje hebký černohnědý pulovr.
A paní krtková si pak povídá s panem krtkem “zatím nejlepší bejvák, co jsme měli, tady nám dokonce dávají dárky, už nikdy nepůjdeme jinam” 😂.
Espiro:tsss
V lopatě identifikuji hrablo na sníh!🤣😛
Vlastně v jakém programu, dámy, kreslíte?
Nevadí že odpoví pán? Kreslení ve Windows.🙂
V malování - je to součástí Windowsů. V té nabídce startu je to.
Zalez
🙂
Zrzavci:To je f pohodě, to sou vánoční andělíčci, z lineckýho.
Bobča vás nepřerazí😊Bobča se náramně baví👌…To jsem dnes po ránu potřebovala..😇
Krásné kresby👍..kytku ještě nemám!!.Já na to dočista zapomněla😲Poctivě ale odsávám,a za celkem 48 hodin-pouštím to 2-3 hodiny denně,jsem vycucla 28 litrů vody…Do toho samozřejmě větrám..Dnes prší,tak jen chvilku,nechám to n apozději..Mám tu 64%-což není taková hrůza,ale jak pojedu do Olmika k doktorovi,tak to nastavím zas na 2 hoďky…
Jestli nezapomenu,tak se stavím v OBI nebo Hornbachu pro tu “lopatkovou rýčovku”🙂
Jen tak dál děvčata!!🌺🌼✅
celkem 48 hodin-pouštím to 2-3 hodiny denně,jsem vycucla 28 litrů vody
😲😲😲
Tak teď už tomu vůbec nerozumím. Bulíte tu po mužích v diskuzi a když se objeví, tak ho vyženete ? Chybí témata? Začíná tu být nuda.
Orionko, to je stále pořád a neustále jeden a ten samý člověk - malé bezvýznamné n, za které se schoval Neverend a posléze i to n změnil na Anonymní a vkládá všude cokoliv, jen aby přišla reakce.
Bobča vás nepřerazí😊Bobča se náramně baví👌…To jsem dnes po ránu potřebovala..😇
Booobča foor ever! 😀
Prosím, jste někdo v kontaktu s Odettou??
Chybí mi.😢
Orionka:Tak teď už tomu vůbec nerozumím. Bulíte tu po mužích v diskuzi a když se objeví, tak ho vyženete ? Chybí témata? Začíná tu být nuda.
Orionko - slovy Petra Nárožného z filmu Ten svetr si nesvlíkej: “Formuluj přesně” 😄
Ano, bulím tu po mužích. Po mužích, kteří se sami věnují chovu zvířat, kteří mají co říci, chtějí sdílet své zkušenosti a kteří vedou především konstruktivní dialog. Ano, takoví tu chybí. Někdo, kdo plácá páté přes deváté a jehož zdroji jsou názory posmetané na diskuzích všeho druhu, takový člověk tu nechybí (a je úplně jedno, zda je to muž nebo žena). Pro mě je tohle diskuse o chovu zvířat a to tlachání kolem je jen nadstavba. Většina, která sem píše, píše o svých zvířatech a k tomu se navíc občas baví i jinak.