No, já moc nevím. Visí to na tématu návrhů ke zlepšení Chovuzvířat. Na iF bylo možné vypnout jen celá témata, skrýt si nějakou založenou diskusi. Ale když si chci od některých lidí přečíst a od jiných ne, tak to tam nebylo. Ale tady by se mi to náramně hodilo, to bych měla hned pár adeptů 🙂
Myšlenka dobrá, ale výsledky by nebyly dobré. Si představte, že si vypnete některé příspěvky a ona se k nim strhne několikastránková debata a vy se pak naprosto nechytáte. Zabije vám to celé vlákno, páč vám ujede vlak.
Já si čtením i takových příspěvků bystřím své sebeovládání, procvičuju krční páteř (kroucení hlavou) a protahuji záda (záchvaty smíchu/zvracení v předklonu).
Během jedné letní noci si Bonnie začala s něčím hrát. Probudilo mě to, ale usnula jsem. Znovu jsem se probudila až k ránu, protože mě něco tlačilo do zad. Na pohmat nějaká příjemná, chlupatá hračka. Ležela přímo uprostřed postele a já na ní. Ale zaboha jsem si nevzpomněla, co má Bonnie za chlupatou hračku. Tak jsem rozsvítila.
A tím navazuji na téma v diskuzi. Copak krtek na zahradě, to je normální. Ale krtek v posteli! 😀
Kočka přinesla krtka, Bonnie ho zabavila. A aby měla hračku blízko, když se rozhodla spát, vzala ho do postele. Jsou to milá zvířátka, čůzy jedny černý. PS: nejde o černou kočku z videí.
Mě pes přinesl do postele ježka, živýho, stočenýho do kuličky. Jabka na sobě neměl, jen nějaký listí a bordel. Pes šel v noci na zahradu, pak přišel a lehnul si na polštář vedle mě. Já ho chtěla potmě pohladit a narazila jsem hranou ruky na něco ostrýho. Rozsvítila jsem, no čuměla jsem jak puk. Samozřejmě šel ježek nocovat zase ven. Ježka přikrejvat peřinou prostě nebudu .
Odpověď na příspěvek uživatele Espiro z 26.10.2023, 10:03:03
Já ty dotyčné přispěvatele už nyní přeskakuji, stačí mi si přečíst reakce příčetných lidí na ně. Takže mi ty příspěvky evidentně nechybí. No a když se strhne diskuse vo h…, tak ji s klidným svědomím přeskočím celičkou 🙂 To já se zase tak moc sebeovládat nemusím, já učila na základce v demograficky pestré územní jednotce, já mám nervy jako lana na visutým mostě.
Já i sleduju občas “zákon a pořádek-zločinné úmysly”..Jak se ty oběti bojí…atd…Tam je to občas hodně drsné,ale jak vycházejí najevo ta promlčená zneužívání rodičů na dětech..Jedna dcera to řekne,až otec začne zneužívat její mladší sestru…Vím,je to film,ale…. hodně podle skutečnosti..