Milé dámy, ještě pořád si myslíte, že vaše příspěvky na účet N. jsou na úrovni ? Nebo už jste spadly na jeho úroveň? A je jedno jakým písmenem začínáte.
Ale ano, máte zčásti pravdu. Ale podívejte se na to jako s těmi našimi psy. Požádáte jako člověk slušně, pak znovu a zase znovu a nic. Tak se třeba i rozkřičíte, protože druhá strana na jiné odezvy nereaguje. A pes odběhne, pak zavrčí zlehka, pak znovu víc… a pak vyletí.
Takže jakkoli běžně takové úrovně nevyhledávám a snažím se do poslední chvíle o dialog, tak v tomto případě pokles úrovně zase za tak nepřiměřenou reakci nepovažuji.
Kdyby ten člověk zůstal v mantinelech zdejší debaty, která je mnohem více komunitní než jsou ty kanály stok běžné jinde, pak k té reakci nedojde. (A to se zde mnohdy názorově lišíme, polemizujeme, dokonce se i hádáme…)
Ať se na to dívám z jakékoli strany, vždy mi u přispěvatele, který se takto projevuje (protože on není první), vychází osobní problém. Vyrovnaný člověk nějak více či méně schopný plnit svůj život, nepotřebuje zpoza monitoru kopat. A pak zase odprošovat. Demonstrovat. Strhávat na sebe pozornost za každou cenu. A lidé, kteří sem z valné části chodí sdílet své zkušenosti, zážitky i prohry především se zvířaty, prostě mají omezenou kapacitu na toleranci takových projevů.
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 25.10.2023, 09:26:13
Také mám většinou názor "na hrubý pytel, hrubá zaplata. Jen už to trvá dlouho a nějak se dámy předvádějí, která si kopne sofistikovaněji. U některých mě to překvapuje. Některé už tu několikrát vyzvaly - nereagujte….asi tak.
Také mám většinou názor "na hrubý pytel, hrubá zaplata. Jen už to trvá dlouho a nějak se dámy předvádějí, která si kopne sofistikovaněji. U některých mě to překvapuje. Některé už tu několikrát vyzvaly - nereagujte….asi tak.
Ale jo. Souhlasím, že je čas už složit zbraně. Ať už mise “sebevraždy vlastního účtu pana N.” bude opravdová nebo jen další demonstrace. Ať už sem bude chodit dál nebo ne. Pod starým esesáckým jménem nebo pod jiným.
Za mne by nebylo na škodu, kdyby sem chodili více i normální pesaři, muži. (Já vím, že oni ten dialog nepotřebují tolik jako naše pohlaví, no, co už...) Protože podle mě ta téměř čistě dámská společnost přitahuje právě takové typy, které si jinak do konkurence nezamindrákovaných mužů netroufnou. 🙂 Ale třeba se pletu. Jen úvaha.
Chtělo by to přesvědčit třeba manžela Dublinbarzoje, aby sem začal psát 😉
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 25.10.2023, 09:31:24
Předpokládám, že je to mířeno na mě? Pokud ano, tak se mi opravdu hnusí takovéhle jednání, kterým tu dotyčný exhibuje . Hlavně proto, že ten, koho se takhle nechtuný jednání dotýká, se zpravidla neumí bránit. Nesnáším když někdo kope do slabšího, pak prostě a to prosím i v reálu, nejen takhle na netu, ho jdu bránit. Navíc mám po otci zděděný silný odpor k lidem tupým, zlým a zcela blbým. A než abych jednala jako on, postupuju tedy, jak píšete sofistikovaně. Je to určitá zábrana tomu, abych naplno napsala takovému jedinci, co ve skutečnosti je. Nepředvádím se, kdybych se předváděla, předvadla bych to stejné i v tématu o Velké Pardubické, kde dotyčný slintal taky slušný slinty. ať má člověk názory jakékoliv, je mi to jedno, ale když se nechová slušně, nemá nárok na slušné zacházení. A proč my ostatní musíme trpět tím, že sem zase přijde exibovat? Nenapadne vás, že je nám to třeba nepříjemný? Já nemám potřebu vídat takovýhle výplody. To bych mohla chodit na Novinky a jiné smetiště,kam záměrně nechodím. Chodím sem, kde jsou až na nechutnou výjimku , fajn lidi.
Milé dámy, ještě pořád si myslíte, že vaše příspěvky na účet N. jsou na úrovni ? Nebo už jste spadly na jeho úroveň? A je jedno jakým písmenem začínáte.
“Nepamatuju si kam až do minulosti sahají obvinění z obtěžování a případně ze znásilnění. Ale vzpomenout si po 50 letech ? Padesát let byly mladé, nezkušené, šokované a pak prozřely. Asi jdu proti většině, ale za mě tedy ne. Nevím, kdo je větší psychopat, jestli on, nebo ty ženské. Žádné husičky z venkova, ale - nevím, jak je nazvat.”
Orionko, toto jste psala Vy. Poté, co zde několik žen popsalo podobné zkušenosti (včetně mě), a spustila se téměř lavina kdo všechno má obdobný zážitek, tak si pořád za svým příspěvkem stojíte?
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 25.10.2023, 10:34:46
Orionko…….když se do lesa nebude volat, tak se z toho lesa taky neozve. Dokud to tady nepředvedlo to, co to předvedlo, nikdo si toho nevšímal. To byste mohla vidět, ne? A má to tedy být tak, že někdo může cokoliv a ostatní mají mlčet? nebylo by to zvláštní a divné? Bylo. každá akce vyvolá reakci. Bez akce by reakce nebyla. A tu akci tady nevyvolal nikdo, kdo se posléze ozval. Dál to rozvádět už nebudu, je to ztráta času.
Teď se ještě zeptám? proč tedy nereagujete stejně na toho, kdo akci vyvolal? a reagujete na ty, kteří tomu staví hráz? Nejde mi o Vaši reakci na mě, to je mi jedno, ale o to, že nekoukáte z obou úhlů.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 25.10.2023, 10:25:33
Kdybyste se podívala dál, tak byste našla můj příspěvek k tomu, že dětí atd se to samozřejmě netýká. A ten příspěvek byl směrován na J.F. a M.V., které vyvolaly mediální lynč, který podle mě už vůbec není v pořádku, protože soudit má ( v 21. století) soud a až do rozhodnutí soudu platí presumce neviny. Bohužel média mají obrovskou moc a člověk se diví, kde se to v lidech bere - ta nenávist. Všeobecně, nikoliv teď případ C.