Dlouho jsem to bránila neb se zlepšil a chtěla jsem tomu dát šanci když se to konečně začalo chovat rozumně. Ale ve vláknu o VP to zajelo do starých kolejí a to co předvedlo zde je na přesdržku. Mělo by se to taky naučit nelhat neb jsem nejen já to zvala na osobní návštěvu a to odmítlo že to nemá kdy ale někdy snad. Tak ať to nelže.
Zakončila bych dvěma věcmi a to
hláškou mé mamky: Dyť je to jen pokus o chlapa a eště nepovedenej.
A úžasnou hláškou z mého oblíbeného filmu:
“Ty následku chvilkové lásky mezi švábem a prašivou kozí kůží….”
Jinak pro ty co odhalily co se jim stalo. Dodám. Já taky. V 5 cca. Přesně už po takové době fakt nevím. Rodina o tom nevěděla skoro 30 let.
Vidíte,kolik toho vychází na "světlo Boží"…😇(to se tak říká-nejsem boží věřitel-ale věřím,že něco mezi nebem a zemí je)..Ale kolik toho zůstalo ututláno!!😲…A jsme skoro na začátku-PROČ to ta děvčata tak dlouho neřekla..Až se osmělila první,tak sebou stáhla ty další…😟
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.10.2023, 08:37:25
Pravda. Proto popíšu potěšující příhodu:
Má drahá polovina mi tak trochu stavebně zničila vysavač. A to má prosím stavebního Karchera. Enemže aplikoval do zdí Aquastop a na vyfukování těch děr potřeboval vysavače dva.A ten můj zaprasil natolik, že do domácnosti už to nechci pustit. A tak jsem si musela koupit nový. A!! To je zážitek. finanční! Koupila jsem v neděliv Datartu vysavač MIELE -což je fakt kvalita - za pouhopouhý tři ticky. Fčéra to přišlo, zapnu vysavač, ten se přisál k podlaze a nešel utrhnout 😀 sem byla jak Inšpektor Kluzó v Růžovým panterovi 😀. papouška sem teda nefcucla, ale psi radši utekli. No, takže tah to má obrovskej. a to je to celkem malý těleso teda. A dneska !! Dneska jsem zjistila, že ho už mají za 6 litrů?? No ty bláho, já uškudlila tři tisíce.Sem dokonalá hospodyňa? Sem!
Milé dámy, ještě pořád si myslíte, že vaše příspěvky na účet N. jsou na úrovni ? Nebo už jste spadly na jeho úroveň? A je jedno jakým písmenem začínáte.
Milé dámy, ještě pořád si myslíte, že vaše příspěvky na účet N. jsou na úrovni ? Nebo už jste spadly na jeho úroveň? A je jedno jakým písmenem začínáte.
A tak já spíš oceňuji stránku češtinářskou než obsahovou. Já bych to sesmolit nedokázala. A to si myslím, že jsem na tom jazykově dost dobře.
Orionko - já ani o úroveň příspěvků v tomto případku neusiluji.Z jednoduchého důvodu - někdo tohoto ražení nemá šanci jakoukoliv úroveň rozpoznat, natož ocenit. Jest to tedy poté zcela zbytečným plýtváním času a energie. To se radši bavím na účet takového invídija, abych citovala svého tehdy tříletého synovce 😀
Myslíte si, že má smysl komunikovat na úrovni s někým kdo si exkrementuje do úst- viz níže v hezky časovém sledu? Vždyť to tím pajšlem přímo lomcuje .