a nějaké vaše pozdní omluvy nic nespraví..Divím se,že tu pořád ještě jste…když vám to vadí,co si tu píšeme,běžte jinam..je to veřejné vlákno,navíc všeobecný pokec,tak si tu můžem psát,co chceme..nemusíte na to vůbec reagovat…a tím víc,čím víc vám nadávají,tak vy se sem tím víc vnucujete..není vám to blbé???
Nereagovat, nereagovat, nereagovat… Protože jinak ho krmíš.
Věřit tomu nemusíte, ale vyjadřovat se k tomu nemusíte taky. Je hrůza, když člověk prožije trauma, najde odvahu u tom mluvit nebo psát, ale snad ještě horší jsou povrchní komentáře lidí, kteří neví, ale myslí si, že ví. Když vám to trauma nikdo něvěří a zlhečuje to. Když nevím, tak mlčím.
Já osobně bych tohle sem nedokázala napsat právě kvůli takovým lidem, co to zlehčují. Spoustu lidí nesnese, když jim někdo sype do ran sůl. Dá se na to zvyknout? Těžko.
Ježiš oni se tu ještě vztekaj.😀😀 Já se odmítám bavit s takovými sprosťáky nevychovanými a ne vy se mnou. Si to přečtěte někteří po sobě. Čuňata, kam se hrabou novinky.cz. A hraje si to na honoraci. Vy už na mě nereagujte. Bohatě si vystačím s pár těmi slušnými tady a zbytek ať si vypláchne hubu. V minulých dnech ten průjem slovní musel zanechat jisté stopy.
Klajdrštók vychází stopro z germánskýho slova Kleider - což je hadr, a Stock - což je podlaha, neboli Hadre na podlahu. Což jest ve zdejším taktéž přiléhavé.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 24.10.2023, 14:59:33
Úplně ne, jen mi to tak nějak zaznělo a šla jsem si to ověřit. Každopádně i toto slovo se hodí, když člověk nechce být vulgární a sdělit některým, co si o nich tak jako člověk myslí 😀
Zrzavci, teď mi tak přišlo na mysl, že termín “shluk molekul” je naprosto přesná definice pro určité jevy. Vemte si, jak takový shluk molekul dokáže potrápit, dostane-li se vám do konečníku… 🙄