Ještě bych dodal: Ty cinická(nebo Cimická?) zrůdo.😀 Holky vám je snad patnáct nebo kolik.Kdybych vás znal osobně,tak ani neceknu,ale takhle? Víte kolik takových zpovědí na netu je? Klidně se tady vyzpovídám jak v kostele a odvaha? Jaká proboha? Na tom není nic odvážného vycamcat něco do anonymního fóra. A já že lžu? Nabízel jsem zde stkání a jak to dopadlo? Nechcete a víte tedy co vlastně chcete?
Všeobecný pokec
Tak skválně, paní Zrzavá, namalujte orchestrión mravní bezmocnosti!!!
Tak tomu říkám výzva!
Tak už jsem i já požádal admina.😀 To je tady banda Stébáků teda.😀
To je nádhera!! Taková krásná slova a co udělá jejich příhodné poskládání! Velký 👍
Espiro:Tak skválně, paní Zrzavá, namalujte orchestrión mravní bezmocnosti!!!
To je jak v Přátelích, kdy Rachel nakreslila něco ve tvaru fazole nebo ledviny a tuším Phoebe uhádla, že to je Nesnesitelná lehkost bytí. Tak nějak si představuji orchestrión mravní bezmocnosti.
A nebo tohle hádání z kreslení taky nemělo chybu
Espiro:A nebo tohle hádání z kreslení taky nemělo chybu
Já vždycky obdivovala ten dabing a překlad - jako ne obecně, ale v této scéně se museli pěkně zapotit, než to dali dohromady.
Skvělá kniha, je to úplná studnice. Jsou tam i drsné výrazy, mně se líbí tyhle jemnější. 🙂
Ošatko prázdných ořechů! Bláznova samomluvo! Vodopáde chrchlů! Inventuro nelichotivých bilancí! Nánose hanby! Bekavej řvoune! Vrzavý tóne! Načechraná nicoto! Nabubřelý frázisto! Obratný demagogu! Nadýmající se skrčenino! Duševní chodobo! Vymustrovanej klajdrštoku! Beztvará morálko!
Co je to “klajdrštok”, nevíte někdo?
Jestli je to z němčiny… Kleiderstock = ramínko. Ale třeba jsem vedle.
Požádal jsem admina o smazání účtu. Zatím nic,ale snad již brzy.😉 Tak už v klidu a věřte že ani já po takové společnosti netoužím.
To je úplné pohlazení a přitom jsou to nadávky 🥰 A pak tady čtete přispěvatele, kde nevíte větám hlavu ani patu, o pravopisu ani nemluvě… A ona je čeština přitom taaaak krásná a květnatá.
Ano, je to nádhera. Nechci to přehánět, ale kdyby měl někdo potřebu si někdy zanadávat, stačí říct, ráda se podělím o další úžasnosti.
A nechcete na toto téma založit vlastní vlákno? To je tak krásné….. Už dlouho jsem se tak neuculovala při pohledu do mobilu.
Čistě náhodou na mě vykouknul pěkný obrázek…
Boží 🤣
Jé, to mně připomnělo," jak mi kdysi dávno moje babička vyprávěla, že když byla v lázních, nadávala tam jedna paní manželovi nějak podobně a babičcce v paměti utkvělo jen: "ty dřeváku zmrzlej" 😊
Extra téma netřeba, když už tu máme vedle češtinářské téma. Kdo by měl zájem o knihu, koukám, že na netu jde sehnat poměrně levně. Jen název klame. Stručné dějiny mají 420 stran. Nemůžu za to, jsem tu bichli zase otevřela a: “Nadnárodní darmošlape!”
Dost už radši. 🤠
Nee eťé, takový perly.Mi přijde, že nejvíc sedí nakonec:
Vodopáde chrchlů!
To mi přijde, že sedí jak zadel na kaseról . 🤣 jehehé hihihíí . pomoc. To je lepčejší, než to prvé, co jsem vybrala
By se ti to líp malovalo, viď. Srabe, naval orchestrión! 😎